Doble rescat a les muntanyes d’Alacant

Doble actuació del grupo de rescat dels bombers d’Alacant a Orihuela i a Redován

Doble actuació dels nostres equips de rescat que ahir dijous hagueren d’intervindre per ajudar a una jove parella a la Sierra de Callosa-Redován i a un senderista major a Orihuela.

El bon oratge que ahir tanguèrent després d’uns quants dies de temporal de vent, va convidar als amants de la muntanya a eixir a practicar el seu esport, també entre setmana. Alguns d’ells hagueren de demanar ajuda en trobar-se atrapats i sense poder eixir pel seus propis medis.

Una parella a Redován

El primer avís va arribar al migdia d’este dijons quan una parella que estava fent muntanya a la Sierra de Callosa-Redován. La jove, una dona de 27 anys de la localitt murciana de Beniel, va quedar bloquejada quan estava molt a prop de fer el cim, segons informa el www.diariodelavega.com.

Fins al lloc on estava la parella s’ha arrimat un helicòpter d’emergències del Consorci de Bombers d’Alacant que ha pogut traslladar a la jove, mentre que la seua parella i el gos que els acompanyava baixaren per la senda.

Un home major a Orihuela

També integrants del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant hagueren d’atendre un home d’uns 70 anys que s’havia perdut quan estava fent senderisme a Orihuela. El localitzaren a una zona enriscada i hagueren de traslladar-lo en helicòpter.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Altre doble rescat a Alacant | SLA - […] Doble rescat a les muntanyes d’Alacant […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Doble rescat a les muntanyes d’Alacant […]
  3. Rescat d’una senderista a Almenara | SLA - […] Doble rescat a les muntanyes d’Alacant […]
  4. 5 dies a una cova | SLA - […] Doble rescat a les muntanyes d’Alacant […]
  5. Rescats a Zorita i el Puig Campana | SLA - […] Doble rescat a les muntanyes d’Alacant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »