Gomar estrena temporada Internacional

El triatleta de Gandia participa este dissabte a una prova de la Copa del Món a Ciudad del Cabo i acaba el…

*********ACTUALITZACIO DISSABTE 16:00 *********

Acabat el Triatló Sprint de Ciudad del Cabo, Jesús Gomar ha finalitzat en la posició 22. El de Gandia ha fet un temps total de 00:53:08 per a completar els recorregut de 750 metres de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu en la primera prova de la Copa del Món ITU.

Gomar ha acabat a 01:34 del guanyador, el triatleta sudafricà Richard Murray qu eha fet 00:51:33, acabant en primera plaça a un pòdium composat plenament per triatletes sudafricans.

****************************************************

De Gandia… a Ciudad del Cabo. El triatleta valencià Jesús Gomar (UA Triatló) participa este dissabte a la prova de la Copa del Món a Cape Town, Ciudad del Cabo a Sudàfrica, cita que obri la primera de les 16 proves que integren la Copa del Món ITU (Unió Internacional de Triatló).

Serà la primera prova internacional del triatleta valencià, i la seua primera cita després de tancar un tram final de 2016 marcat per les lesions en el turmell i el genoll i un trencamnt fibrilar que li impediren rendir al seu millor nivell.

Un halcón llamado Gomar


Road to Tokio

Gomar, tractarà de sumar els seus primers punts en competició internacional. Participarà amb bandera ITU, ja que segons informa triatlonchannel.com, el de Gandia està en tràmits per aconseguir la nacionalitat georgiana, bandera amb la qual podria aconseguir la classificació per als JJOO de Tokio 2020.

A Ciudad del Cabo Gomar haurà d’afrontar un recorregut de distància sprint, amb 750 metres de natació inicial a una volta, 20 km de bicicleta, amb una primera volta de 4,8 km i altres 4 de 3,8 km i un tram final de carrera a peu de 5 km en un circuit a dos voltes.

L’eixida de la prova en modalitat homes elit tindrà lloc este dissabte 11 de febrer a les 15:30 h hora local, 14:30 hora espanyola. Es podrà seguir en directe a triathlon.org/live i al twitter @triathlonlive.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Gomar estrena temporada Internacional […]
  2. Gomar és Gomar | SLA - […] Gomar estrena temporada Internacional […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »