Prèvia del cap de setmana de Trail

Ontinyent, Senija i Alacant marquen les carreres per muntanya del cap de setmana 

Per a disfrutar dels atmelers en flor, per a estrenar-se en el Trail o per a competir al màxim nivell i fins i tot poder guanyar uns dinerets. Hi ha on triar en este cap de setmana de Trail on el Clariano Trail a Ontinyent, el V Camí dels Bandolers a Senija o la I Media Maratón de Montaña d’Alacant centren la nostra atenció.

Ontinyent, doble premi

Al.licients no li falten al II Clariano Trail. Uns per a disfrutar de la doble distància, el Trail de 26,7 km 1300+ o el Speed Trail 14,4 km 600+ -també per a caminants- i altres per tractar de guanyar i aconseguir el premi en metàl.lic que enguany han fixat des de Lurbel.

200 euros per cada un dels guanyadors, i premi en metàl.lic per qui baixe el rècord de la prova, que l’any passat fixaren Ignasi Cardona i Pilar Raro amb 2 h 10′ 01″ i 2h 44′ 43″ respectivament.

Un Trail con premio doble


Senija, entre les flors

Diumenge 12 de febrer arriba a la localitat de Senija, a la comarca de La Marina, la V edició del Trail El Camí dels Bandolersamb la possibilitat de poder disfrutar de la natura i dels atmelers en flors, un dels espectacles visuals més atractius de cada mes de febrer.

El Camí dels Bandolers et permet traslladar-te a aquells indrets i amagatalls per on transitaven els roder dels segles XVIII i XIX. Terreny rocòs, complexe i tècnic que farà disfrutar i patir a parts iguals amb punts de pas com ara el Tossal de l’Aspre, el Serellar, el barranc de l’Astucia o la Volta a la Cova de la Garganta.

Trail entre flors a Senija


Alacant, bona estrena

També diumenge 12 de febrero arriba la I Media Maratón de Montaña de Alicante, la primera edició d’una prova que arriba per a oferir una nova alternativa als amants de les proves per muntanya sense eixir de la capital.

Doble distancia, 20 km 1000+ en la distancia larga, y 10 k en la versión corta. “Es un Trail perfecto para disfrutarlo, y para aquellos que quieren iniciarse en este deporte” indican desde 15 cumbres, entidad que organiza esta prueba coincidiendo con su 20 aniversario.

Un Trail en la capital

 


Més proves d’este cap de setmana:

  • I Trail Xio Llutxent (Llutxent)
  • IV Mitja Marató de Muntanya Penya l’Aventador (Genovés)
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Prèvia del cap de setmana de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »