El Clariano es queda a casa

Els corredors del Like Sport Lurbel copen el pòdium del II Clariano Trail amb victòria i rècord per a Sánchez Cebrián i Eva Bernat

Perquè 25 anys no es celebren tots els dies. I hi ha que començar l’any fort. Lurbel obria amb el II Clariano Trail els actes de celebració del seu 25 aniversari i va voler fer una bona demostració des del punt de vista organizatiu, i des del punt de vista competitiu duent a Ontinyent tota la seua artilleria del Like Sport Lurbel, que coparen les 6 places del pòdium tant en categoria masculina com en categoria femenina, aconseguint la victòria Sánchez Cebrián i Eva Bernat, dos de les noves cares del Like Sport Lurbel per a 2017

Els “fitxatges” del Trail


Sánchez Cebrián, victòria i rècord

En homes cal destacar la victòria -i el rècord- de Miguel Angel Sánchez Cebrián, que va ser el més ràpid en fer els 26’7km 1300+ que plantejava la prova corrent per alguns dels paratges més atractius d’Ontinyent com el El Pou Clar, el Barranc dels Tarongers o la Senda d’Enginyers.

El de Petrer va apretar en la part final del recorregut per aconseguir el rècord de la prova que l’any passat va establir Ignasi Cardona (02:10:01) i va fer-ho per apenes un marge relativament estret 02:09:38, suficient en tot cas per a dur-se el premi extra en metàl.lic que hi havia com a motivació.

El señor del Trail

Per darrere del «señor del Trail», Julio Martínez Tecles i Javi Soriano completant un pòdium 100% Lurbel, amb Juan Martínez en quarta posició i Carlos Pascual (Trail and Climb el que fa 5). 

Bernat, top 10 absoluta

En categoria femenina, victòria i també rècord per a Eva Bernat, que a més va aconseguir una espectacular posició 10 en categoria absoluta.

La de Cheste va fer un temps de 02:35:09, rebaixant en més de 9 minuts el temps que l’any anterior havia fet Pilar Raro, demostrant que este 2017 l’ha començat ben forta com ha mostrat també guanyant les dos proves del Campionat de Lliga CxM FEMECV, i donant continuitat a una excel.lent temporada 2016 que entre altres coses li va suposar un dels Premis Sense Límits Aventura a la corredora més destacada.

Una mala costumbre… muy sana

Per darrere d’Eva Bernat, altres dos companyes del Like Sport Lurbel com Ana Tauste, que va fer un pòdium destacat corrent a casa per uns recorreguts que es coneix de memòria amb 02:45:08 i Yolanda Valiente, la superabuela del Trail, que en una distància més curta del que és habitual en ella va fer pòdium amb 03:08:47.

…i a la versió curta

A la modalitat Speed Trail 14,4 km 600+ la prova va estar més oberta, i la victòria va ser per al corredor local Víctor Sanchis Campos (Pye-DulceBebe Ontinyent) amb un temps de 01:10:37, amb Isaac Llacer (CxM Valencia) i Alex Olcina (Elenco CT) complentant el pòdium, i en dones victòria per a Yolanda Valdés Amoros (CT Ontinyent) amb un temps de 01:30:46, amb Rosi Pla Clabuig i Pilar Pérez (CA Castalla) en segona i tercera plaça

RATOTRAIL… 

El II Clariano Trail va servir ahir per a encetar els actes del 25 aniversari de la marca valenciana Lurbel que tindrà la seua continuació amb el Desafío Lurbel Mountain Aniversario del pròxim 22 i 23 d’abril a Yeste (Albacete).

Un nuevo Desafío

I per a encetar este 25 aniversari Lurbel va voler presentar una nova mascota: RatoTrail que va estar en l’eixida i arribada animant i fent més amena l’espera per als més menuts.

 

HOMENATGE a HECTOR VERDU

Dins dels actes del II Clariano Trail des de Lurbel i la FEMECV es va voler fer un reconeiximent a Héctor Verdú, un dels pioners de l’aventura a la Comunitat Valenciana. Verdú va ser un dels fundadors del Centre Excursionista d’Ontinyent allà pel 1954, va ser president de la FEMECV i integrant de l’expedició valenciana que al 1970 va arribar a l’Àrtic batejant amb el nom del Pou Clar a un dels cim d’aquella zona.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Trail en el Pou | Sense Límits Aventura - […] El Clariano es queda a casa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »