Amor per l’aventura

En el Dia de San Valentín recordem algunes històries d’amor i aventura

Estem enamorats. De la muntanya, de la natura i de l’aventura. Dels esports que ens fan patir i disfrutar. I fer-nos sentir millor. Compartim eixe «amor» amb l’altre amor. El que cada un puga tindre per la seua parella física, en la lluita i la negociació continua per a poder combinar la voluntat de fer esport i conviure amb la família.

En el Dia de San Valentí vos deixem el record d’algunes històries d’amor  aventura que vos hem anat contant ací al Sense Límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »