L’emoció de l’Open BTT

La Vall de Laguar acull diumenge la segona de les proves del l’Open BTT Comunitat Valenciana després del gran inici a la Vila

Foto: Kntx SG

Més emoció impossible en l’inici de l’Open BTT de la Comunitat Valenciana. Esta volta promet batalla i el ma a ma que ja s’intuïa entre Iván Diaz (Cult Bikes-Mondraker) i Ade Moll (Xabia’s Bike Visauto) ha quedat plasmat des del primer moment.

Ade juga a casa

Diumenge passat al III Trofeu BTT de la Vilajoiosa es posava l’inici, i ja sense pausa pròxim diumenge 19 de febrer a la Vall de Laguar arriba la segona prova a una cita que organitza el Club Ciclista Els Terrerets d’Orba i on Adelino Moll jugarà com a casa, coneguent-se el circuit amb els ulls tancats. 

L’eixida de les diverses categories serà a partir de les 09:00 del mati i a les 12:00 serà el moment de que entren en acció els elits, amb l’emoció de continuar en el duel entre Iván Díaz i Ade Moll.

La primera per a Iván

A la Vila va ser Iván Díaz qui va dur-se la victòria en ser els més ràpid entre els 340 participants a les diverses categories. El de Vinarós va fer un temps total de 01:38:52 en completar les 5 voltes al circuit que havien preparat des del Club Ciclista Vilajoiosa.

El vigent campió autonòmic va tindre en tot cas sempre molt a prop d’ell a l’aspirant, Ade Moll que va entrar en meta només 3 segons després amb un temps de 01:38:55. El pòdium el va completar el sub 23 Juan Carlos Soriano (CC Connect Cycling Center).

En categoria femenina Elit la victòria va ser més clara per a Elena Lloret (Cultbikes-Specialized). La defensora del títol corria a casa i va voler demostrar tot el seu potencial. Va guanyar amb claredat amb un temps de 01:18:19, per davant d’Alicia Margalejo (Xabia’s Bike Visauto) i Eva Valero (Big Bikes Carlet).

La resta de resultats van ser:

  • sub 23:  Juan Carlos Soriano (CC Connect Cycling Center)
  • master 30: David Martínez (CC Gobik)
  • master 40: Antonio López (Kross New Race)
  • master 50: Miguel Ángel García (Gobik CC)
  • junior: Miguel Doménech (Aitana) 
  • cadets: Alejandro Merino (CC Calderonabike Sagunt) i Lucía Gómez (Hyundai Koryo Car)
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »