Moixent obri el Circuit Trail dels Íbers

Diumenge 19 de febrer arriba el V Trail de Moixent amb novetats en el recorregut i…

Els íbers es posen en marxa. Diumenge 19 de febrer arriba el V Trail de Moixent prova que dóna inici al Circuit Trail dels Íbers, que després de la bona acollida de l’any passat en en este 2017 arriba a la seua segona edició.

Moixent serà el punt d’inici d’un Circuit que entre febrer i abril ens durà a recòrrers els paratges de Moixent, Fontanars dels Alforins i La Font de la Figuera, en una barreja de trail, natura i història.

3 distàncies

Moixent ofereix esta diumenge 19 de febrer una doble distància perquè siga un Trail alpte per a tots els públics: 20,5 km 1000+ en la distància llarga, 11,5 km 500+ per a l’Sprint Trail i mateixa distància per a la marxa senderista.

«Enguany hem fet unes modificacions perquè puga ser apte per a tots» ens conta Ximo Ruiz del recentment constituit Trail Moixent, club organitzador de la prova.

Atractiu i tècnic

«Així les coses, la prova manté la filosofia i l’atractiu dels paratges per on travessa, com la senda del Vèrtigo o el bosquet, però per exemple, hem suavitzat algunes baixades tècniques com ara la del barranc de les Coves que era una pedrera molt marcada o la baixada de l’Atalaia» explica Ximo.

V TRAIL DE MOIXENT

Les inscripcions per al V Trail de Moixent estan obertes fins dijous 16 de febrer a les 23:55 de la nit. Pots fer-ho a través de la plataforma www.multiesport.es

400 guerrers

La idea en definitiva és que el major nombre de persones puguen acostar-se a Moixent, apretar-se aquells que vullguen apretar-se i disfrutar de la natura amb més pausa i seguretat aquells que trien eixe camí. I la resposta de moment està snet bona. «Esperem que en total siguen vora uns 400 els participants». Les inscripcions estan obertes a la plataforma de www.multisport.com

Els favorits

I entre els que van a apretar-se alguns dels que aspiren a la victòria al V Trail de Moixent i també al Circuit Trail dels Íbers. En homes pels favorits poden estar entre Simon Rama (Mur i Castell-Tuga), Juan Martínez (Like Sport Lurbel) i també Jaime Bordera habituats a distàncies més llargues però que corrent casa tractarà de fer gran paper.

Un autònom del Trail

En categoria femenina hi haurà també duel entre corredores locals, Cristina García (Trail Moixent) guanyadora de la prova l’any passat a Moixent i Sonia Sánchez (Trail Moixent) guanyadora del Circuit Trail dels Íbers 2016, a més d’Olatx Alvariño, a qui també s’espera diumenge a Moixent.

L’eixida serà diumenge 19 de febrer a la Plaça de des la Plaça Major de Moixent. A les 09:00 h el Trail i a les 09:30 el Sprint Trail i la marxa senderista.

PREMIS I SORTEJOS 

Des del Club trail Moixent han preparat una sèrie de premis i sortejos per a tots aquells que s’acosten diumenge 19 de febrer a participar al V Trail de Moixent. Així les coses, els guanyadors es duran un pernil, i també el club més nombrós, a més de botelles de vi Vermell de “Seller del Roure”.

A més, hi haurà diversos sorteios com ara una jaqueta tècnica de la mà de JV Esport, i un espectacular matalàs de la casa Olmas.

CONCURS DE FOTOGRAFIA

Altra de les novetats del V Trail Moixent és el I Concurs de Fotografia que han plantetjat des de l’organització.

Entre totes les fotografies que es presenten una vegada disputada la prova es farà una votació popular, i, a més de premiar a les 3 més votades, la que guanye serà la portada del cartell de la pròxima edició del Trail de Moixent.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un riu de Trail | SLA - […] Moixent obri el Circuit Trail dels Íbers […]
  2. Última parada: La Font de la Figuera | SLA - […] Moixent obri el Circuit Trail dels Íbers […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »