Un repte Gegant

Ondara acull este diumenge 19 de febrer el Gegant de Pedra 8.0 Serra de Segària, recuperant la dignitat per als corredors

Un repte Gegant per a corredors Gegants. I per a molts corredors que es van a reunir este diumenge 19 de febrer a Ondara per afrontar el VIII Gegant de Pedra, Serra de Segària, que amb els seus 500 metres d’altitud s’eleva per a dominar la mar i per a dominar també la terra. 

3 distàncies

Seran molts els valents que s’atreviran amb el Gegant de Pedra en alguna de les seues 3 modalitats:  a la prova gran de 19’3 km 1150+, s’afegeix una prova de distància menor de 14’5 km 650+ també per a corredors i una tercera opció també de 14’5 km per a caminants.

Camí del ple

En total vora 750 participants en unes inscripcions que van camí del ple. les últimes places estan disponibles a través de la plataforma www.somesport.com.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al VIII Gegant de Pedra Serra de Segària de pròxim diumenge 19 de febrer estan obertes fins el dijous 16 de febrer a les 20:00 h a través de la plataforma www.somesport.com

Els favorits

Entre els aspirants a dominar el Gegant de Pedra en la prova llarga alguns noms destacats, com ara Pedro Martínez (Esports Colau), guanyador de les dos passades edicions o Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) també guanyador a Segària fa uns anys i que tracta de recuperar el seu millor estat de forma. Duel entre dos bons coneixedors de la zona i del terreny de la Marina Alta.

En categoria femenina destaca la presència de les corredores «també de casa» Aida Pérez (Like Sport Lurbel) que ve de guanyar a El Camí dels Bandolers passat cap de setmana a Senija o Antonia Valero (Grup Espeleològic Gatense) guanyadora en Ondara en passades edicions.

El recorregut

Per poder guanyar habrán de superar els 1150 metres de desnivell possitiu. Pujades com ara la que hi ha des de Benimeli al km 7 fins a la zona de les Antenes, més de 320+ en poc més de 3 km. O la pujada a la Cova Bolumini (km12,1) i el Portell de Beniarbeig, que després hi haurà que baixar fins la Font de Català (km13,9), on en menys d’un km es baixen 150 metres negatius.

RECUPERANT LA DIGNITAT

Una de les novetats d’este Gegant de Pedra 8.0 serà la seua arribada a meta. A les últimes edicions es tractava d’una pujada final de 300 metres que acabava per desfer les cames dels corredors i exprimir les últimes forces.

Enguany s’ha modificat eixe final de manera que hi ha uns 30 metres finals d’entrada més suau a meta. «Es perquè no arriben tan asfixiats a meta» expliquen des del Club Atletisme Ondara, organitzador de la prova.

«És una manera que els corredors, tots, tant els primers com els últims puguem arribar a meta i posar millor cara en les fotos. Una manera de recuperar la dignitat dels corredors, com ens reclamaven alguns dels participants d’anys anterior».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un repte Gegant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »