Camí del rècord de seguretat

La FEMECV supera les 15.000 llicències en mes i mig i va camí d’arribar a les 20.000

Fem muntanya, però amb coneiximent, amb seguretat i amb formació. Un missatge que va calant a poc a poc entre aquells que duen molt de temps disfrutant de la nostra natura, i aquells que s’han incorporat als últims anys en el que està sent una explossió amb les noves pràctiques a la muntanya.

Per a tots la FEMECV ofereix la llicència federativa 2017 per a tractar de fer la muntanya de la forma més segura possible. I ja en són més de 15.000 llicències les que s’han tramitat a la Comunitat Valenciana en el mes i mig que duem de 2017.

Muntanya segura, aventura segura


Una dada-les més de 15000 llicències en el que duem de 2017- que confirma la tendència alcista que s’ha vingut observant als últims anys  amb destacats increments anuals: 15.091 al 2013, 16.700 al 2014, 17.800 al 2015 i 18.400 al 2016. 

La FEMECV és amb diferencia la Federació més majoritària d’aquelles que integren l’òrbita dels esporas d’aventura (FEMECV, Fed. Triatló, Federació Ciclisme, Federació Orientació).

De fet, la FEMECV té més federats que les altres 3 federacions juntes. A la Comunitat Valenciana només la superen esports com ara el futbol, basket, vela i golf, segons les dades del Consell Superior de l’Esport.

En este 2017 anem -altra temporada més- camí de poder establir un nou rècord de licencias FEMECV arrimant-se a la màgica xifra de les 20.000 llicències, objectiu que s’ha marcat la FEMECV que referma la seua possició predominant a nivell nacional sent superada només per Comunitats com ara Andalucía, Pais Basc i Catalunya.

«Com més llicències, més pes tindrà al Comunitat en els organismes nacionals i més podren fer valdre la nostra veu» explica Paco Durà, president de la FEMECV.

LLICENCIA FEMECV

Si vols tindre una informació més exacta de les diferents classes de llicència FEMECV i les cobertures que tenen cada una d’ells pots entrar a la web de la FEMECV www.femecv.com.

La irrupció del Trail 

Entre les noves llicències continua cridant l’atendió l’increment que té la presència dels corredors de muntanya, els amants del Trail, que fa uns anys eren apenes un 10% i ja arriben al 35% aproximadament.

“El senderisme continua sent majoritari amb un 50%. Després els corredors per muntanya ja són quasi el 35/40% de les llicències, i la resta s’ho reparteixen entre els escaladors, barranquistes i ara també els practicants de la marxa nòrdica».

La marxa nòrdica és enguany nova modalitat esportiva amprada per la FEMECV i, de fet, pròxim 8 d’abril tindrà lloc el primer Campionat Autonòmic de Marxa Nòrdica.

Un Autonòmic de marxa nòrdica


HORARI ESPECIAL

Davant l’allau de peticions la FEMECV ha establert un horari especial per poder tramitar administrativament totes les peticiones incloguent més hores entre setmana i també dissabte de matí, per aquells que no poden fer els tràmits entre setmana.

 • Dilluns a Viernes de 08:30 a 14:30 h
 • Dilluns a Dimecres de 16:30 a 19:30
 • Dijous i Divendres de 16:30 a 19:00
 • Dissabtes de 10:00 a 13:00

TIPUS DE LLICÈNCIA

 • Llicència A: Bàsica (Espanya)
 • Llicència B1: Espanya, Pirineu Francés i Andorra
 • Llicència B2: Espanya, Europa i el Marroc
 • Llicència B3: Espanya i la resta del món
 • Llicència Temporal de 7 dies.

DESCOMPTES

A més de les cobertures i la garantia que ofereix la licencia FEMECV en cada una de les seues modalitats, altre dels aspectes destacats són els descomptes que pot aconseguir gràcies als convenis que hi ha amb diveros comerços repartits per tota la Comunitat Valenciana.

Consulta ací les tendes integrades en eixa sèrie de descompters.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Muntanya segura a Setmana Santa | SLA - […] Camí del rècord de seguretat […]
 2. Una llicència per a la tardor | Sense Límits Aventura - […] Camí del rècord de seguretat […]
 3. Calendari provisional FEMECV 2018 | Sense Límits Aventura - […] Camí del rècord de seguretat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »