Rescats a Zorita i el Puig Campana

Els Bombers de Castelló i Alacant intervenen per atendre un senderista i un escalador accidentats

Doble actuació dels nostres equips de rescat en estes jornades intersetmanals. Este dijous 16 de febrer els Bombers de Castelló hagueren d’intenvindre per ajudar un home ferit al barranc de Zorita, en la comarca de Els Ports, mentre que en la jornada de dimecres els Bombers d’Alacant rescataren un home de 67 anys ferit en patir una caiguda en el Puig Campana.

Rescat a Zorita 

La intervenció més recent ha tingut lloc este dijous 16 de febrer al barranc de la Balma a Zorita, en la comarca de Els Ports, a Castelló on un jove de 36 anys ha patut una caiguda que li ha fracturat els dos turmells, segons conta el Periódico Mediterráneo.

Fins a este punt han hagut de traslladar-se integrants de la Unitat de Rescat de Muntanya dels Bombers del Parc de Els Ports per poder atendre’l i traslladar-lo a l’Hospital amb l’ajuda de l’helicòpter de la Generalitat Valenciana.

Rescat al Puig Campana

I en la jornada de dimecres, a última hora de la vesprada, hagué de ser atés un home  que va patir una caiguda quan estava fent escalada al Puig Campana, a la província d’Alacant.

El lesionat, un britànic de 67 anys, va patir una caiguda que li va provocar diverses fractures en els dits d’una de les seues mans, segons conta el Diario Información. A més, en arribar al punt on estava el ferit els Bombers d’Alacant comprovaren que tenia problemes d’hipoglucemia.

Amb ajuda de 4 efectius del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant va ser traslladat ja de nit a un punt on li esperava una ambulància.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Rescats a Zorita i el Puig Campana […]
  2. Rescat aeri a Caudiel | SLA - […] Rescats a Zorita i el Puig Campana […]
  3. Rescat d’una senderista a Orihuela | SLA - […] Rescats a Zorita i el Puig Campana […]
  4. Rescat múltiple per sorpresa | SLA - […] Rescats a Zorita i el Puig Campana […]
  5. Rescat espectacular a Peníscola | SLA - […] Rescats a Zorita i el Puig Campana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »