Nadant contra el Càncer

Diumenge 19 de febrero arriba a Gandia la V edició de les 12 h de Natació Contra el Càncer

Milers de braçades solidàries. Milers d’abraçades metafòriques les que es donaran este diumenge 19 de febrer a la Piscina Grau de Gandia, amb la celebració de la cinquena edició de les 12 hores de natació contra el Càncer que organitza la nadadora Selina Moreno en companyia d’AECC València.

Seran més d’un centenar els nadadors que participaran en alguna de les diverses modalitats: individual o per equips, al llarg del matí i la vesprada de diumenge, fins a completar les 12 hores que donen nom a la prova.

La història

«Açò va nàixer ara fa 5 anys dins dels programes de la AECC per a fomentar els hàbits de vida saludable» explica Selina Moreno, nadadora d’Ultra Distància després d’haver superat un càncer, única espanyola en tindre la Triple Corona amb les proves més prestigioses de natació de llarga distància.

«Ho fem, a més, en estes dates especialment enfocat per als xiquets, ja que passat dimecres va ser el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer Infantil, per a promoure l’esport entre els xiquets com a hàbit de vida saludable» indica Selina. De fet els diners que es recapten i també altres tipus de material anirà destinat al Preventorio de «Nuestra Señora del Amparo» de Real de Gandia.

Preparant grans reptes

Nadadors arribats de diversos punts de la Comunitat Valenciana i de tota la península. Hi ha gent d’Alacant, de Los Yébenes, de Santander, de Múrcia, de Madrid… molts d’ells amb reptes destacats en ment i que fan estes 12 hores com a forma d’entrenament.

Com ara els integrants de l’equip valencià Doble o Nada -Vicente Martínez, Java Sanz, Pablo Alexandre, José Antonio Peix- que pròxim estiu tractaran de fer nadant el Canal de la Mancha d’anada i de tornada. Altres també s’ho prenen com a preparació de la Batalla del Rande, travessia de natació a la Ria de Vigo, o a la Mitja Marató de Natació Tabarca-Alacant.

Convivència i emocions

La jornada serà llarga però entretinguda. Amb la bona convivència i el bon ambient que s’ha viscut en altres anys. Amb els moments per a l’espali, per a l’esforç i per a recuperar forces.

I per als moments també per a l’emoció amb la presència com a participants d’algunes pacients oncològiques que superada la seua malaltia també participaran de la prova.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nadant de Bilbao a Santander (II) | Sense Límits Aventura - […] Nadant contra el Càncer […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »