Rescat aeri a Caudiel

Un home hagué de ser traslladar en helicòpter en patir una caiguda a la Cova Cerdaña

Rescat aeri i costós en el temps el que va produir-se este dissabte 18 de febrer. Un home hagué de ser atés per efectius dels Bombers de Castelló després de patir una caiguda quan estava a la Cova Cerdaña a la localitat de Caudiel, a la província de Castelló.

L’avís és va donar de matí i fins a la zona de la Cova Cerdaña, un lloc de visita per a senderistes i espeleòlegs ubicat als peus dels Pic Cerdaña, s’han traslladat efectius del parc de Bombers de l’Alta Palància i integrants de la Unitat de Rescat de Muntanya dels Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

En accedir a la zona on estava l’home ferit, comprovaren que tenia una lesió en el braç i procediren a extraure l’home de la Cueva Cerdaña per a poder traslladar-lo fins a l’Hospital en helicòpter de la Generalitat Valenciana.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat d’una senderista a Orihuela | SLA - […] Rescat aeri a Caudiel […]
  2. Rescat múltiple per sorpresa | SLA - […] Rescat aeri a Caudiel […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »