Gomar és Gomar

Victòria de Jesús Gomar i Davinia Albinyana a l’autonòmic de Duatló Sprint a Vila-real

Gomar és Gomar. I és capaç de fer doble pòdium en un mateix cap de setmana, guanyant l’autonòmic de Duatló Sprint dissabte a Vila-real i acabant tercer diumenge a Aguilas al classificatori per al nacional de Duatló.

Gomar és Gomar i dissabte a Vila-real Jesús Gomar (Universidad de Alicante Triatló) va imposar-se a l’exigent autonòmic de Duatló, mentre que en categoria femenina la victòria va ser per a Davinia Albinyana (CT Diablillos Rivas).

Més de 300 participants es donaren cita a Vila-real a un autònomic de Duatló que reunia un bon grapat dels millors duatletes de la Comunitat Valenciana: Celestino Fernández, Jesús Gomar, Diego Robles, Romaric Forques…

Distància inicial en homes…

Els primers en marxar endavant van ser el triatleta de Gandia Jesús Gomar, recent aterrat de la seua presència a la prova ITU de Ciudad del Cabo (Sudàfrica), i el seu company de club Lasse Luhrs que agafaren distància en el primer segment de carrera a peu. Per darrere a 30 segons Diego Robles (CDM Avant Moncada) i Celestino Fernández (Cidade de Lugo Fluvial).

Als 20 km de bicicleta, servien perquè Gomar i Lasse ampliaren avantatge tots i els esforços de Fernández i Robles en reduir diferències.

Minut i mig abans de començar l’última carrera a peu de 2,5 km que deixaven ben a les clares que la victòria se la jugarien entre dos companys de club, que a la fi anà a parar a Gomar amb 00:55:20, amb 5 segons d’avantatge de Lasse Luhrs i tancant el pòdium Celestino Fernández amb 00:56:36. Completava el top 5 Diego Robles i el jove Romaric Forques.

Al final en dones…

En categoria femenina la victòria ha estat per a Davinia Albinyanya (CT Diablillos Rivas), en una prova on han anat intercanviant-se continuament les 3 primeres places Davinia, Noelia Juan Pastor (CEA Bétera) i Jana Koradej (UA Triatlón).

Seria en els ultims 2,5 km de segment final de carrera a peu on quedaria definida la victòria per a la duatleta de Carcaixent Davinia Albinyana amb un temps de 01:06:02, amb 10 segons respecte de Noelia Juan i minuts i mig respecte de Jana Koradej.

I DIUMENGE PODIUM A AGUILAS

Per acabar d’arredonir el cap de setmana, després de la victòria a l’Autonòmic de Duatló Jesús Gomar va aconseguir a l’endemà diumenge altre pòdium en este cas al XXIII Duatló Carnavales de Aguilas, prova classificatòria per al nacional de Duatló

Doble pòdium en menys de 24 hores. Només 19 hores de diferència entre duatló i duatló i 400 km de distància de per mig entre Vila-real i Aguilas, que fan encara més meritori el doble pòdium del triatleta de Gandia.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble pòdium en 20 hores | SLA - […] Gomar és Gomar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »