Pedro III, el Gegant

Tercera victòria consecutiva de Pedro Martínez al Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara més multitudinari

El gegant de Pedra i la Serra de Segària continua tenint un mateix dominador: Pedro Martínez (Esports Colau). El corredor de Denia va ser el més ràpid al VIII Gegant de Pedra i augmenta el seu regnat a Ondara, a una prova que esta volta va reunir un total de 750 corredors.

Vells coneguts del Gegant

Es preveia un duel entre dos experimentats corredors, com ara Pedro Martínez (Esports Colau) i Ignasi Cardona (Like Esport Lurbel), dos vells coneguts del gegant on ja havien deixat la seua emprenta en passades edicions. Les més recents les dos últimes havien anat a mans -o als peus- de Pedro. Però estant Cardona de per mig no se sap mai.

Els dos respongueren al repte i acabaren conformant un pòdium on també es va clavar Kiko Rios (Esports Colau), company de club de Pedro amb qui va compartir els 19’3 km 1150+ amb que comptava la prova passant per zones i pujades dures com ara Benimeli, les Antenes, la Cova Bolumini i el Portell de Beniarbeig. 

Victòria i millor temps

Victòria final per a Pedro Martínez, la tercera consecutiva, i a més, rebaixant de nou el temps. Si al 2015 va fer 01:58:58 arribant en companyia de Víctor Alvárez, si al 2016 havia fet 01:55:58 arribant en solitari, en este 2017 Pedro Martínez ha fet 01:53:20 demostrant que està preparat per a reptes encara més Gegants.

Pérez, en dones

En categoria femenina la victòria va ser també per a la gran favorita Aida Pérez (CA Diànium) que va vèncer de forma clara per davant de la seua companya de club Elisa García i de Anto Valero (Grup Esleològic Gatense).

Aida Pérez va fer un temps total de 02:27:41, demostrant el seu gran estat de forma que la va dur a vèncer recentment a El Camí dels Bandolers a Senija.

14 km

A la modalitat curta, la novetat d’este 2017, la victòria va ser per a Juan Pedro Galvez (Esports Colau) amb un temps de 01:22:22 amb Héctor Vengut (Ginestar Atletisme Benissa) i Alberto Samper (Enganxat a Córrer) en el pòdium, i en dones victòria per a María Fuentes amb 01:32:08 per davant d’Anna Berglind (Ca Dianium) i Ana Alberola.

PLE TOTAL d’INSCRITS

Ondara va reunir un total de 750 participants que havien esgotat les inscripcions dies abans de la prova. Cosa que no és fàcil en estos temps que corren, mai millor dit. Motiu d’orgull i satisfacció per a l’organització del Club Atletismo Ondara.

«Enguany al fer 3 versións -s’afegia la curta de 14 km també per a corredors- hem baixat nombre de caminants, però teniem més corredors que mai» explica Pepe Giner.  «Molt contents per tota la gent que ha vingut. Semblava que el mal oratge anava a frenar les inscripcions però lúltima setmana va ser una bogeria i les completàrem dijous, i a més, l’oratge ens ha respectat«.

Els 750 participants, a més, han pogut arribar a meta amb altre semblant, gràcies a eixa xicoteta variació que feia que per arribar a meta a la tradicional pujada final de 300 metres s’havia afegit 20 més de plànol. «El canvi de l’entrada a meta a la gent li ha agradat molt perquè arriba i la foto ix molt millor». 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Pedro III, el Gegant […]
  2. Benissa estrena títol autonòmic | SLA - […] Pedro Martínez (Esports Colau), experimentat corredor de Dènia que ja ha demostrat el seu potencial i que també pot…
  3. L’Ocaive situa els primers líders | Sense Límits Aventura - […] Pedro III, el Gegant […]
  4. El Gegant de Pedra es reinventa | Sense Límits Aventura - […] Pedro III, el Gegant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »