Doble pòdium en 20 hores

El valencià Jesús Gomar guanya el Duatló de Vila-real i a l’endemà fa tercer al duatló d’Aguilas

20 hores i 408 km separen els dos pòdiums que passat cap de setmana va fer el triatleta valencià Jesús Gomar (Universidad de Alicante Triatlón).

20 hores és el temps que va transcòrrer des que dissabte a les 15:30 h començà a competir al Duatló Autonòmic de Vila-real, on va aconseguir la victòria i el títol autonòmic, i les 10:00 h del matí de diumenge on va fer pòdium al XXIII Duatló Carnaval d’Aguilas, classificatori per al nacional de Duatló.

I 408 km és la distància que separa les dos localitats Vila-real i Aguilas on Gomar va pujar al pòdium sense quasi temps per al descans i havent de fer una llarga distància per carretera.

«La veritat és que estic mort» reconeixia Gomar diumenge a la vesprada en rebre la telefonada de Sense Límits Aventura. «Ha estat un cap de setmana molt bó però molt dur» indicava el de Gandia en un filet de veu.

Dissabte l’autonòmic

En menys de 24 hores va fer dos duatlons fent pòdium en els dos, amb el doble valor de la molta i bona competència que va tindre en els dos casos, i el fet d’haver de traslladar-se en carretera 408 km des de Vila-real a Aguilas sense donar descans al cos. L’AP 7 l’ha destrossada este cap de setmana.

A Vila-real aconseguí el títol autonòmic a una prova on estaven presents alguns dels més destacats dels nostres: Celestino Fernández, Diego Robles, Romaric Forques… A la provincia de Castelló començava un cap de setmana llarg i intens i amb doble éxit.

«Isquerem bé i en el primer segment de 5 km de carrera a peu ja ferem distància» rememora Gomar, fent referència al seu company de club Lasse Lurhs amb qui va competir a Vila-real. «Mantinguèrem temps en la bicicleta i en els ultims 2,5 km de carrera a peu anàrem dossificant pensant ja en diumenge».

…i diumenge el classificatori Nacional

Fotos, entrega de trofeus i quasi sense descans al cotxe. A anar fent kilòmetres. 408 km entre Vila-real i Aguilas amb parada tècnica a Alacant per a fer nit i poder estar en temps per competir diumenge a les 10:00 a Aguilas.

Superades les queixes inicials dels músculs, a competir de nou tenint en la graella d’eixida a triatletes de la talla de Fernando Alarza.

A la fi victòria per a Alarza, amb Emilio Martín en segona plaça, i amb un Jesús Gomar que va acabar d’exprimir-se als últims 2,5 km de carrera a peu per a fer tercer i pujar al pòdium per segona vegada en un mateix cap de setmana.

Amb 20 hores de diferència i 408 km de distància de per mig.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »