Autonòmic de Duatló per equips a Albalat

140 equips i 750 duatletes es citen este dissabte a Albalat al Campionat Autonòmic de Duatló per Equips

Competint per a buscar els millors equips de la Comunitat Valenciana. Almenys els més forts en la modalitat de Duatló. El V Duatló “Vila d’Albalat de la Ribera” reuneix este dissabte 140 equips i 750 duatletes en el que serà el segon campionat Autonòmic de la temporada, després de l’individual de passat cap de setmana.

Cada un dels equips haurà de fer un duatló de distància sprint: 5 km de carrera a peu en un circuit a dos voltes, 20 km de bicicleta i per tancar altres 2,5 km de carrera a peu on acabaran de definir-se les posicions.

Els equips

Hem de recordar que els equips hauran d’estar conformats per entre 4 i 6 duatletes, i han de ser 4 els que han d’entrar en meta sense que al llarg de la competició s’hagen pogut distanciar entre sí els participants més de 30 segons. Aquell duatleta que ho faça quedarà desqualificat.

La coordinació

La lluita és tant contra el crono i els rivals, com contra la necessària coordinació que ha d’haver entre els membres dels equips, ja que està permés el drafting entre els integrants del mateix equips al segment de bicicleta, i en meta computarà el temps del 4 integrant.

Dissabte a les 09:30 h

El V Duatló Vila d’Alabalat de la Ribera, organitzat pel CT DXE Tralbalat, tindrà lloc este dissabte 25 de febrer. A partir de les 09:30h anirà donant-se l’eixida a cada un dels equips participants amb un interval de temps d’1 minuts. Fins que no arribe l’últim equip a meta no es coneixeran els guanyadors.

Els vigents campions

El vigent campió del títol autonòmic és el CT Laboratorio Sys que l’any passat va aconseguir el títol a Almenara tant en categoria masculina com en categoria femenina. En homes el pòdium el completaren Bicis Ortiz-Felt i Duurs Castelló i en dones el CEA Bétera i Bicis Ortiz-Felt.

En homes Laboratorio Sys va guanyar amb un equip composat per Celestino Fernández, Mariano Fernández, Sergio Juan, Juan Fco Català, Domingo Muñoz i Roger Lucia, i en dones amb Miriam Muñoz, Vanessa Iglesias, Sandra Muñoz, María Jesús Sánchez, Cristina Roselló

Almenara enceta l’any de taronja


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »