Un homenatge a casa

El ciclista alacantí Felipe Orts va rebre divendres un reconeiximent a la Vilajoiosa després del subcampionat del món de ciclocross

Foto:

Després de les medalles, les felicitacions múltiples, les telefonades, les entrevistes i tota la voràgine que acompanaya ser subcampió del món de ciclocross sub’23… arriba el moment que Felipe Orts  torne a casa i sentir l’estima dels coneguts més directes.

El ciclista alacantí tornava a la Vilajoiosa va rebre la vesprada d’este divendres 24 de febrer un sentit homenatge per part dels seus conveïns a la recepció oficial que li havien preparat a la seua localitat natal a l’Auditori del Centre Social Llar del Pensionista. 

Vora 400 persones en reuniren per a poder reconèixer els mèrits del seu conveí amb pancartes i càntics, que animaren el moment, a un acte on Felipe Orts va estar acompanyat per l’alcalde de la Vilajoiosa Andrés Verdú, i el regidor d’esports, José Ramón Uclés.

L’homenatge

«No sé el qué exactament, però estan muntant una grossa» ens deia Felipe Orts abans de l’acte, un Felipe que havia estat totes estes últimes setmanes competint a centre europa en la temporada de ciclocross, fet que ha obligat a anar endarrerint la recepció fins pràcticament un mes després de la gran gesta a Luxemburgo passat 29 de gener quedant subcampió del món de ciclocross en categoria sub’23.

La recuperació

«Ara toca descansar i poder agafar aire» conta Felipe amb la mateixa naturalitat que abans de donar el bot mediàtic que suposa eixe subcampionat mundial.

«A descansar i anirem veient com fem. De moment el que tinc clar és que de l’Open BTT XC faré poca cosa» explica Orts, que es va perdre precíssament la prova que el Club Ciclista de Vilajoiosa organitzava fa dos setmanes per obrir l’Open.

Premi Sense Límits Aventura

La progressió de Felipe Orts ha experimentat un creiximent exponencial en els últims mesos on ha acumulat dos grans èxits en el món del ciclocross. Passat desembre a València aconseguia el campionat d’Espanya de Ciclocross sub’23 i un mes després a Luxemburgo el subcampionat del món sub’23.

Mèrits que li han servit també per aconseguir el Premi al biker més destacat de 2016 als II Premis Sense Límits Aventura en la modalitat de votació popular.

#PremisSLA 2016: biker més destacat

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un homenatge a casa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »