Rescat d’una senderista a Orihuela

Els bombers d’Alacant trauren en helicòpter una xicona que va perdre la consciència a la Cruz de la Muela

Una jove va ser rescatada este dissabte quan estava fent senderisme a la Sierra de Orihuela. La jove, de 19 anys, estava fent una ruta d’ascens a la Cruz de la Muela quan comença a sentir-se malament i acaba desmaiant-se.

Els seus dos companys de ruta van ser els que donaren l’avís als servicis d’emergències que ràpidament mobilitzaren un equip de rescat del Consorci Provincial dels Bombers d’Alacant que es va traslladar fins el punt on es trabaven.

En arribar la jove va ser traslladada en helicòpter fins a l’Hospital de la Vega Baja, segons informa el diariodelavega.com

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat múltiple per sorpresa | SLA - […] Rescat d’una senderista a Orihuela […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »