Albalat corona els millors equips de Duatló

Victòria del Universitat d’Alacant i el CT Sueca en l’Autonòmic de Duatló per equips

Els més ràpids, però també els més compenetrats i els més coordinats. Universitat d’Alacant Triatló i CT Sueca van ser els guanyadors de l’autonòmic de Duatló per Equips que va tindre lloc passat dissabte a la localitat d’Albalat de la Ribera.

Vora 700 participats visqueren una matinal de dissabte emocionant en el V Duatló “Vila d’Albalat de la Ribera” organitzat pel CT DXE Tralbalat.

Emoció fins els final

La lluita va estar molt oberta en un recorregut urbà de 5 km de carrera a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 km finals de carrera a peu, en una modalitat de la prova, amb els equips participants eixint cada minut a modo de contrarellotge, que feia que no es coneguera el resultat definitiu fins el final.

Alacant, en homes

En categoria masculina es va imposar la superioritat del Universitat d’Alacant de Triatló, amb un equip composat per joves valors (Luka Paliska, Lasse Luhrs, Ognjen Stojanovic, Alberto Parrilla,  Jorge Antonio Brizuela) que va detindre el crono en 00:55:55 i posava la victòria molt dificil per a la resta de participants.

En segona plaça quedaven els integrants del Tricanet d’En Berenguer (Francisco Gómez, David Aguilera, José María Sayas, Ramón Ejeda) amb un temps de 00:57:05 i en tercera posició els components del  CEC Antella Frutas Tono (Jon Aliaga, Jordi Pascual, Rubén García, José lluch) baixant també de l’hora amb un temps de 00:58:24.

Sueca en dones

En categoria femenina, l’absència del Laboratorio Sys obria les portes a la resta d’equips. I d’això es va aprofitar el Mortes Bikes –VRP-Electric Club Triatló Sueca per a fer el millor temps amb 01:10:47 i dur-se el el títol amb un equip composat per Cinta Sancho, Andrea Fos, Angels Vidal, Raquel Pérez. 

En segona posició ha acabar el CT Petrer (Esperanza Tecles, Eva Sánchez, Rosa Varela, María José Guardiola) amb un temps de 01:12:29 i tancant el pòdium el Club Safor Delika Sport (Cristina Llinares, Suni Perales, Pilar Martí, Silvia Valero, Monica Melo, Alicia Mengual) amb 01:13:02.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »