Mor una dona a una sima de Gandia

Una espeleòloga perd la vida en patir una caiguda al Molló de la Creu de Gandia

Noticia luctuosa en les muntanyes valencianes. Una dona ha perdut la vida este diumenge en patir un accident mentre feia espeleologia al Molló de la Creu, en la localidad de Gandia (València). La caiguda es va produir quan estaven fotografiant el paisatge i cediren les pedres davall dels peus de la víctima, segons indica el diari Levante-EMV.

Ample dispositiu

Les seues acompanyants donaren avís ahir a les 15:25 i ràpidament es desplaçaren fins a eixe punt efectius dels Bombers de València i del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, en total 3 comandaments, 8 bombers, 2 rescatadors, 2 autobombes i l’helicòpter de la Generalitat per tractar de poder extraure la dona que en la caiguda havia quedat atrapada a un pou a uns 40 metres de profunditat.

Al llarg de tota la nit els equips de rescat han estat treballant per poder extraure el cos de la dona ja sense vida, en unes tasques complicades per la orografia del terreny i de la sima.

El Molló de la Creu es un cim de 456 m de altura al terme municipal de Gandia. El seu nom es de a una creu que hi hagué durant molt anys en la seua part més alta.


  • Foto: Policia Local Gandia
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »