Mantecón ‘es cola’ en l’Open BTT

Victòria de Sergio Mantecón a l’Open BTT de Chiva, tercera prova de l’Open de la Comunitat Valenciana

 

Foto: Aitor Gandia Torró

Mantecón canvia l’ordre establert. El biker càntabre va trencar a Chiva el monopoli que fins ara estava mostrar Iván Díaz Buj a les proves de l’Open BTT XC de la Comunitat Valenciana i va aconseguir la victòria al III Open BTT Villa de Chiva, on participaren un total de 270 ciclistes en les diverses modalitats.

Mantecón repeteix a Chiva

En categoria elit la victòria va ser per a Sergio Mantecón (Trek Factory Racing), que va fer un temps de  01:20:12 en completar el circuit a 5 voltes que havien preparat des del Club BTT Oratillos de Chiva i va repetir el triomf que ja va aconseguir en esta prova al 2016. Mateix pòdium que l’any passat amb Ivan Díaz (Cult Bikes – Mondraker) segon a 01:54 i Ade Moll (Xabia’s Bike-Visauto) tercer a 3’14». El millor sub23 va estar Juan Carlos Soriano (Connect Cycling Center).

Lloret, tercera victòria

En féminas, Elena Lloret (Cult Bikes – Specialized) va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva a l’Open BTT de la Comunitat Valenciana després de les ja sumades a la Vilajoiosa i la Vall de Laguar. Lloret va guanyar per davant d’Alicia Margalejo (Xabia’s Bike-Visauto), segona a 4’20» i Arantxa Luis Alonso (CC Bici Store Valencia), tercera a 4’49”.

Altres categories

En la resta de categories, la victoria va ser per a Álex González (Cult Bikes – Specialized) en categoria junior, per davant de Jorge Amorós (CC Trek Store) i Marcos Oriente (Ciclos Sabater-Metal Lube).

En cadets, victòria per a Alejandro Merino (CC Calderonabike Sagunto), amb Josep Matoses (CC Bici Store Valencia) segon i Toni Llinares (La Vila Joiosa) tercer. En fémines cadets, victòria de Marta Martínez (UC Villar) per davant d’Elena Molina i Pilar Jiménez (CD Suelta Freno).

En máster 30, David Martínez (CC Gobik) conseguí la victòria per davant d’Álvaro García (Big Bikes Carlet), i Manuel José Julve (Benicarló)

En máster 40, triomf per a Daniel Cepa (Xabia’s Bike-Visauto), mentre que el millor máster 50 fue Miguel Ángel García (Gobik CC).

OPEN BTT COMUNITAT VALENCIANA

Amb el III Open BTT Villa de Chiva es tanca un mes de febrer carregadet de proves per a l’Open BTT de la Comunitat Valenciana que en 3 setmanes ha disputat 3 de les seues 7 proves: Vilajoiosa, La Vall de Laguar i Chiva.

Després de 3 proves Iván Díaz (Cult Bikes-Mondraker) i Elena Lloret (Cult Bikes-Specialized) encapçalen les classificacions en modalitat elit masculina i femenina, amb Ade Moll (Xabia’s Bike-Visauto) i Alicia Margalejo (Xabia’s Bike-Visauto) en segona plaça.

I ARA NAVALÓN

La pròxima prova puntuable per a l’Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana – Trofeo Cult Bikes serà diumenge 26 de març a Navalón (Valencia).

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Mantecón ‘es cola’ en l’Open BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »