Pòdium de Duatló… pòdium de Trail

Doble pòdium de Roser Vidal en un mateix cap de setmana en Duatló i en Trail

Dos dies, dos disciplines diferents i dos pòdiums. Cap de setmana intens el que passat cap de setmana va viure l’esportista de l’eliana Roser Vidal (CT Sport and Fun) que va pujar al caixò per partida doble: dissabte al Dualtó per Equips d’Albalat i diumenge a la prova de promoció del II Escarchón Trail a Ademuz.

Tota una prova de versatilitat la que va mostrar Roser Vidal. I de força i energia superats ja els quaranta anys. «Era el meu segon Duatló de temporada i la veritat no pensava que ens anara tan bé» reconeix Roser, ja recuperant les cames dies després del cap de setmana tan intens.

Dissabte Albalat…

Un cap de setmana que va començar dissabte de matí a Albalat amb el V Duatló x Equips Vila d’Albalat.

Allà el Club de Triatló Sport and Fun va formar un equip mixte: Roser Vidal, Blanca Fuentes, Jorge Sempere, Alfonso Granell, José Contrera i Ricardo Blasco, que va aconseguir la segona plaça a només 10 segons dels guanyadors The Kenyan Urban Way (Marc Enguix, Eduardo Montagud, Miriam gregori i Lorena Ruiz).

«Ferem un equip mixte perquè teniem a dos xicones lesionades i altra embarassada i la veritat ens va eixir tot genial. Ens ho passàrem molt bé i mostrarem un molt bon nivell tot l’equip per a com som d’humilds» parla Roser d’este club que du només un parell d’anys en funcionament.

Diumenge a Ademuz

I quasi sense descans, diumenge a primera hora del matí a participar a la prova de promoció del II Escarchón Trail a Ademuz, prova que donava inicia a la Lliga CxM La Serranía 2017.

«És una carrera preciosa i molt ben organitzada. Exigent tot i que siga molt curta amb un final molt dur i un tram de cordes espectacular. M’havia compromés amb ells perquè l’any passat havia anat i havia guanyat i enguany no podia faltar tot i que savia que no estaria al 100% per la prova de dissabte».

No va estar al 100% Roser, però tot i això va poder fer pòdium gràcies al seu gen competititiu. «Vaig intentar donar-ho tot i em vaig trobar molt bé». Tant com per a fer segona després de 11 km 400+ arribant a meta en un final molt apretat a només 5 segons de la guanyadora Chusa Casas (CxM València).

La Liga CxM Serranía empieza con récord


I ara… 

Després d’un bon tute i del descans actiu amb les classes de padel que imparteix, Roser afronta amb motivació i forces este inici de temporada. «

Em trobe mol tmillor del que pensava. Espere estar a bon nivell per a la primera cita important que serà el Orihuela MD Triatlon a l’abril. Abans faré el duatló d’Alaquàs, la mitja de Ribarroja este diumenge i alguna brevet de 200 km a finals de mes».

Per proves i modalitats que no siga: duatló, trail, ciclisme, triatlons, proves d’ultra distància. Forces i ganes no li falten a Roser.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Pòdium de Duatló… pòdium de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »