Una victòria per cabut

El corredor de la Font de la Figuera Javi Soriano guanya al Ultra Trail Yecla

Pòdiums femení també per a Miryam Talens i Eva María Ortuño

Una victòria pel cap més que per les cames. Passat cap de setmana el valencià Javi Soriano (Like Sport Lurbel) va aconseguir la victòria al Ultra Trail de Yecla, 59 km 2659+, prova que a més era Campionat Ultra de la Regió de Múrcia.  I això que per moments va pensar en deixar-ho.

«Vaig pensar en retirar-me per a no forçar, perquè tenia carregat el genoll esquerre. Però els de la Font de la Figuera som molt cabuts…» 

Domini valencià

I tant cabuts com per aguantar el dolor i arribar a meta guanyant una prova de 59 km de distància en un temps de 5 hores 50 minuts 41 segons, aconseguint victòria més enllà de les nostres fronteres.

Al costat de les nostres fronteres, en realitat. Allà va marxar passat cap de setmana una representació de corredors de la Comunitat Valenciana, per a deixar constància del bon moment del trail valencià que va pujar al més alt del pòdium amb Javi Soriano (Like Sport Lurbel) en homes i Myriam Talens (Marathon Crevillent) en categoria femenina. 

El dolor…

«Ha estat una prova molt xula i ben organitzada pel Club Fondistas Yecla, però amb  temperatura molt alta per a ser el més de febrer» explica Soriano.

«He anat junt amb Javier Salar (Senda) fins el km 28, i ahí és quan he notat que s’hem carregava el genoll. Però quan estava pensant-me si em retirava per a no forçar, m’he quedat a soles tot i estar corrent amb una forta molèstia i he tirat endavant. Els de la Font som així de cabuts…» indica Soriano.

…i el cap

La fermesa mental li va fer aguantar i poder arribar a meta en primera posició marcant a més un bon crono.

«He anat prou bé a pesar de la molèstia. De fet els primers 42 km els he fet per davall de les 4 hores i ni tans sols havien colocat l’avituallament…» explica Soriano, que en tot cas, va quedar compensat en arribar a meta on li donaren vi, una manta i fins i tot un sofà.

Talens i Ortuño en dones

En categoria femenina, també tinguerem victòria de corredors de la terra, amb una nova exhibició de la incombustible Myriam Talens (Marathon Crevillent) que va acabar primera en meta amb un temps 07:19:16, i segona plaça del pòdium per a Eva María Ortuño (Trail Villena) amb un temps de 07:25:31.

En homes, cal destacar també el bon rendiment d’altres corredors de la terra com ara Javi Rufete (Wapaaventura) que va acabar dins del top 5, Vicent Mollà (Trail Serra Vernissa) que va fer el 14 amb un temps de 06:55:32, Paco Milán (Trail Villena) que va fer el 24 amb 07:16:10 i els seus companys del Trail Villena José Antonio Azorín, Vicete Úbeda, Juan José Malpica.

I ARA LLIGA i AUTONOMIC

La victòria de Javi Soriano referma la motivació i confiança del corredor de la Font de la Figuera. El més immediat este pròxim cap de setmana la prova final del Campionat de Lliga CxM FEMECV a Callosa de Segura, i entre març i abril dos dels grans objectius de la temporada: El Campionat Autonòmic de Carrera x Muntanya de Llarga Distància a la Perimetral de Benissa i la CSP de Penyagolosa Trails.

CORREDOR I ORGANITZADOR

Soriano compagina la seua faceta de corredor amb la d’organitzador del Trail de la Font de la Figuera que tindrà lloc el pròxim 30 d’abril dins del Circuit Trail dels Íbers.

El Circuit va viure la seua primera prova al Trail de Moixent i tindrà la segona parada pròxim 2 d’abril a Fontanars dels Alforins.

El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions

Moixent, primera batalla


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una victòria per cabut […]
  2. Benissa estrena títol autonòmic | SLA - […] Javi Soriano (Like Sport Lurbel) el de la Font de la Figuera ha preparat a consciència esta cita, i…
  3. Una gimnasta en el Trail | Sense Límits Aventura - […] Una victòria per cabut […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »