Sanjuán es fa major

El jove orientador d’Onil Raúl Sanjuán guanya en categoria elit la primera prova de la Lliga Autonòmica d’Orientació

Un pas endavant. I un altre orientador que continua creixent. Raúl Sanjuan (Colivenc) va aconseguir passat cap de setmana la victòria en categoria elit a la primera de les proves de la Lliga Autonòmica d’Orientació que va tindre lloc a El Molar (Elx) organitzada pel Club Raidermania, una prova que en categoria femenina va guanyar Esther Gil Brotons (Colivenc)

Rival complicat

Raúl Sanjuan, amb només 17 anys fets en gener, va ser el més ràpid en completar el mapa amb 7’9 km 98+ i 22 controls fent un temps de 00:54:07, imposant-se per davant del suec Olli-Markus Taivanen (NAVI), el 37º del mon al ranking IOF en Élit.

«Estic molt content» conta Raúl. «La veritat és que l’estreno en categoria elit no ha estat malament i vaig poder aguantar bé la pressió de fer la meua primera carrera en categoria elit» reconeixia el jove orientador d’Onil, tot i que s’havia notat un punt pesat des del punt de vista físic.

Un pas endavant

La victòria en leit li va agafar de sorpresa, entre d’altres coses perquè no era el previst. «Pensava que anava a fer en categoria juvenil, però el club em va inscriure en elit» reconeix Sanjuan.

«Vaig anar mentalitzant-me en fer una carrera amb poques errades i a un ritme mitjà per a poder llegir-ho tot. Les dos primeres fites vaig cometre dos errades, però a partir d’ahi vaig anar molt bé i vaig acabar molt còmode».

Bombetas Team

Raúl Sanjuan es altre orientador més dels que ix de la factoria del Colivenc, seguint els pasos d’Antonio Martínez i Andreu Blanes, els «Kids Bomb» d’Onil. De fet Raúl també té el seu propi blog seguint eixe nom, en este cas http://bombetasteam.blogspot.com.es.

Reptes de futur

Pròxim cap de setmana arriba la segona prova de la Lliga Autonòmica d’Orientació que tindrà lloc a Onil, organitzada pel seu club i amb la ment posada en buscar un bon resultat. I després el Campionat d’Espanya a Madrid i el Mundial Escolar a Itàlia.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Sanjuán es fa major […]
  2. Autonòmic d’Orientació a Lliria | SLA - […] Sanjuán es fa major […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »