Un premi a la Calderona

Diumenge arriba la III Marató de la Calderona, recuperant el seu recorregut original

Renaixent de les cendres. Mai millor dit. La III Marató de la Calderona arriba este diumenge 5 de març amb més força que mai i recuperant el seu recorregut originari després de les modificacions que l’any passat hagueren de fer-se per l’incendi que va afectar part de la Serra hores abans de la prova. Enguany tot acompanya i s’esperen unes condicions i una meteo perfecta per a poder córrer per muntanya.

300 corredors es donen cita en la doble distància: 43 km 2550+ de la Marató que dóna nom a la prova i 20,50 km 1077+  de la mitja marató, amb eixida des de la Plaça de la Font de la localitat de Serra, en el cor de la Calderona, travessant els termes municipals de la mateixa Serra, Segart i Estivella.

Bernad, Inglés i Fernández

Entre els corredors que s’atreviran amb la Marató de la Calderona, alguns noms il.lustres, com ara Víctor Bernad (AML Sport-Meridiano 0), un dels més destacats corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana.

El de Borriol arribarà, a més, amb les ganes de refer-se del passat cap de setmana on hagué de retirar-se a la TransGrancanaria i de per fi poder dedicar-li una victòria al seu recent nascut fill Jon.

Davant tindrà, però, els sempre combatius Bartolomé Inglés (Outdoor Natura Moncada) i Vicente Fernández (Outdoor Natura Moncada), bons coneixedors del terreny de la Marató de la Calderona, que tractaran que la victòria es quede a casa, en el club que organitza la prova, el Outdoor Natura en companyia de Gula Esports C.B. 

Fernández, a més, tractarà de poder pujar a la primera plaça del pòdium després d’haver-se quedat segon en l’edició de 2016 per darrere d’Abel Abad.

Barba, a repetir victòria

Quant a la Mitja Marató, el principal favorit a la victòria és Alvaro Barba (Mur i Castell-Ruga) que aspira a reeditar la victòria que ja va aconseguir en la Mitja de l’any passat.

El «Ferrari del Trail» arriba en forma en este inici de temporada com ja va demostrar al GR-10 Xtrem on anava en temps de pòdium abans de que patira una penalització.

Enfront tindrà entre d’altres Alberto Pamblanco (Tripuçol), altre dels triatletes i duatletes destacats que de tant en tant fa una incursió per les muntanyes. Ja sap el que és guanyar proves de distància pareguda com la que va aconseguir passat octubre al Trail Molinos de Viver, i fer grans resultats com la cinquena plaça a la passada edició del Trail Montanejos 30K.

L’eixida serà este diumenge 5 de març des de la Plaça de la Font de Serra. A les 07:00 h la Marató de la Calderona i a les 09:00 h la Mitja Marató de la Calderona.

DETALLS per a TOTS 

Perquè la Marató de la Calderona siga una fita inolvidable, des de l’organització de Gula Esports i Outdoor Natura Moncada han preparat diversos detalls i obsequis per als corredors.

Així les coses, tots els que acaben la Marató tindràn la seua medalla de finisher, a més d’una camiseta tècnica de la marca Land. A més, els premis enguany seran una espectacular peça de madera de mobila serigrafiada.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un premi a la Calderona […]
  2. Una Calderona per a Jon | SLA - […] Un premi a la Calderona […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »