Un Duatló amb rima

Orihuela acull este cap de setmana el Duatlo 90.0-Vientos del Pueblo, Campionat d’Espanya de Duatló MD

Foto: Vega Baja Digital

Molt més que un Duatló. Un repte i un homenatge a la vegada. Orihuela celebra este cap de setmana el Duatló Orihuela 90.0 Vientos del Pueblo, prova que reuneix bona part dels millors duatletes d’Espanya en ser Campionat d’Espanya de Duatló de Mitja Distància i prova que servirà per recordar l’universal poeta oriolà Miguel Hernández en el 75 aniversari de la seua mort.

550 duatletes

Seran en total 550 duatletes arribats de tots els punts d’Espanya els que prendran part en este Duatló que farà que diumenge Orihuela siga el centre d’atenció del duatló nacional. De fet hi ha duatletes de 33 provincies diferents de tota Espanya, en una prova que a més, és Campionat d’Espanya de Col.lectius i Associacions Professionals (Policies, Bombers i Militars)

El recorregut

Els participants hauran de superar un recorregut de 16 km de carrera a peu inicial, 66 km de ciclisme amb 860+ per les estribacions de la Serra Escalona en un continuu pujar i baixar que no permet agafar un ritme, i un segment final de 8 km de nou de carrera a peu, pel casc urbà de Orihuela, pel paratge de la Pedrera de Torremendo i per les carreteres del voltant, en forma de trèbol de manera que sempre pots anar controlant la ubicació dels rivals, en un recorregut marca de la casa A300w.

Els favorits

Entre els aspirants al títol de Campió d’espanya de Duatló MD, alguns noms destacats com ara els de Gustavo Rodríguez (AD Tripenta Terras de Luego) guanyador de la passada edició, Pablo Martín (Trientrenos) pòdium en 2016 a Orihuela o Rubén Peñuela (Kafewake Race Team) quart l’any passat, sense oblidar altres noms com ara Víctor del Corral (Triactiv Lanzarote) o Raul Amatriain (Saltoki trikideak) doble campió d’Espanya de Duatló LD.

Dels participants valencians en categoria elita, resenyar la presència de Ibai Alba i Sergio Juan (CT Laboratorio Sys), Francisco Aleixandre (Triatló Carcaixent), Sergio Bolado (A300 W Elx), Fernando Martínez (CT Laboratorio Sys), Angel Moratalla (Bicicosta-Pasico a Pasico Orihuela), o Cristina Roselló (CT Laboratorio Sys) en categoria femenina

L’eixida

L’eixida serà diumenge 5 de març a partir de les 09:00 a la Puerta de la Olma, lloc que també acollirà la línia de meta.

MIGUEL HERNANDEZ

El de Orihuela 90.0 Vientos del Pueblo es un Duatlo amb personalidad pròpia.

La que li confereix la figura de l’universal poeta oriolà Miguel Hernández de qui en este 2017 es complexen 75 anys de la seua mort a una pressó en el temps del franquisme.

El seu esperit imprenga cada detall del Duatló Orihuela 90.0 com ara la medalla de finisher que rebrà cada un dels participants, medalla que arreplega una de les estrofes més conegudes de Miguel Hernández, la que li dóna nom al Duatló.

Una medalla que a més ha estat feta per l’Associació Integra-T.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un Duatló amb rima […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »