La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva

La Lliga CxM FEMECV acaba a Callosa com va començar, amb victòries d’Antonio Martínez i Eva Bernat

Tres de tres… i sense perdonar. La VI Callosa Extrem va confirmar la tendència de la Lliga CxM FEMECV i va servir per a vore de nou en el més alt del pòdium els grans dominadors de la Lliga en este 2017: Antonio Martínez (Marathon Crevillent) i Eva Bernat (Like Sport Lurbel) que han fet ple: victòries a Crevillent, Vall d’Uixó i Callosa i victòria global a la Lliga.

Callosa prometia emoció. Per la especacularitat del perfil i per les baixades de vertigen que atemoriren a més d’un. Els liders Antonio Martínez i Eva Bernat arribaven en marge suficient com per a no arriscar, però hi havia que afrontar els 22 km 1600 + de la que diuen és la prova més tècnica de la Comunitat Valenciana. 

L’emoció estava en els homes. Toñico tenia més de 4 minuts d’avantatge respecte de Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) i David Francés (Marathon Crevillent), i més de 7 minuts respecte de José Antonio Luna (Marathon Crevillent) i Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga). Distància suficient com per afrontar la prova tranquil. O no.

Escopetats des de l’eixida

Perquè l’eixida va ser un simptoma de com seria la prova. Escopetats. Així marxaren endavant José Antonio Luna i David Francés, posan tun ritme molt valent, apurant les seues opcions de buscar pòdium i títol global de la Lliga. Per darrere marcatge d’Antonio Martínez, sempre a la vora de Sánchez Cebrián.

Tècnica… i tàctica

La tàctica -i les moltes advertències dels perills de la prova- li van eixir bé a Toñico, que evitant qualsevol perill, va anar de menys a més, fins que en la última pujada pogueren agafar a Luna i Francés, i una vegada fet això marxar per afrontar l’última baixada en solitari i entrar en meta com a guanyador de la VI Callosa Extrem amb un temps de 02:16:21 i campió absolut de la Lliga CxM FEMECV de forma incontestable per a l’orientador d’Onil.

Relleu generacional

Segons després entrava en meta Sánchez Cebrián (02:16:40), que tot i l’esforç hagué de cedir davant la irrupció de les noves generacions. Igual que li va ocòrrer a Luna (02:16:49), que fent un esforç monumental acabava tercer, i veient com altre jove i company de club, David Francés (02:17:38), aconseguia una tercera plaça global a la Lliga en el que ha estat la representació del canvi generacional.

Un únic guió en dones

En categoria femenina es va complir el guió previst. El mateix que s’ha viscut en les altres dos proves on Eva Bernat (Like Sport Lurbel) havia dominat sense despentinar-se. A Callosa tocava extremar precaucions, però tenia un marge de 14 minuts respecte de la seua companya de club Ana Tauste i mé sde 20 respecte de Gemma Macià (Marathon Crevillent).

Amb la classificació resolta, es va repetir el mateix pòdium i orde d’arribada que a Crevillent i a la Vall, amb Eva Bernat guanyant amb un temps de 02:50:21, amb Ana Tauste baixant també de les tres hores amb 02:59:19 i Gemma Macià tercera amb 03:05:11. Han estat les 3 més fortes de les dones. I Eva Bernat, la més forta entre totes elles.

CREVILLENT I LURBEL EN EQUIPS

El domini d’Antonio Martínez i d’Eva Bernat, en companyia del gran rendiment dels seus companys de club ha fet que el Marathon Crevillent i el Like Sport Lurbel hagen estat els dos equips guanyadors de la categoria de clubs.

En homens el Marathon Crevillent amb un plantell de luxe ha colocat 7 corredors entre els 10 primers (Antonio Martínez, David Francés, José Antonio Luna, Miguel Angel Soriano, Sebas Sánchez, Emili Sellés i Francisco Vicente Macià) i ha tret gran avantatge respecte del Like Sport Lurbel i Trivici Team. 

En dones, canvi de papers amb el Like Sport Lurbel el gran dominador amb 3 dones entre les 5 primeres (Eva Bernat, Ana Tauste i Aida Pérez) amb el Marathon Crevillent en segona posició i el Aper Alcoi en tercera plaça.

EL FUTUR: JOSE CARLOS DIAZ

En les categories inferior, destaca la victòria de José Carlos Díaz (Corremón Trail) que tot i fer segon a Callosa per darrere de Ricardo Cherta s’ha dut la lliga en categoria junior, confirmant que és un corredor de futur, com ja va estar reconegut en els II Premis Sense Límits Aventura. Segon ha quedat el mateix Cherta i tercer Josep Gómez (Club Montaña Bosque). 

En dones la victoria junior ha estat per a Ana Murillo (Cor i Muntanya Puçol) amb Laia Font (Amics Volta al Terme) segona i Alba Balaguer (Aper Alcoi) tercera

I en categoria cadet victòries en la lliga per a Elias Abad (Marathon Crevillent) i Laia Mateu (CIM Penyagolosa)

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pipa decideix la carrera més ràpida | SLA - […] La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva […]
  2. Una aposta forta | SLA - […] La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva […]
  3. L’autonòmic CxM més igualat | Sense Límits Aventura - […] La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva […]
  4. El año de ‘Antoñito’ | Sense Límits Aventura - […] La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva […]
  5. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] 2017 ha estat subcampió al Campionat d’Europa d’Skyrunning, a més d’haver estat dominador del Campionat de Lliga CxM FEMECV…
  6. La Liga CxM FEMECV més oberta | Sense Límits Aventura - […] La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »