Valencians als Internacionals de Chelva

Iván Díaz, Dani Cepa i Víctor Sellés els resultats més destacats dels bikers valencians a l’inici de l’Open d’Espanya de BTT

La localitat de Chelva va reunir passat cap de setmana bona part dels millors bikers de la península. A Chelva es va disputar el Internacionals BTT XCO Chelva Gran Premi Cult Bikes, tret d’eixida l’Open d’Espanya BTT de Cross County.

Victòria francesa

Cita internacional plagada d’esportistes del més alt nivell com va quedar demostrat en el pòdium de la categoria elit, on la victòria va estar dominada pel francés Victor Koretzky (Velo Sprint Narbonnais), que va reeditar la victòria de l’any passat també a Chelva.

El francés va dominar la prova de principi a fi tot i que en meta només van ser 15 els segons que li separaren del segon classificat, Carlos Coloma (Primaflor-Mondraker), amb Pablo Rodríguez (MMR Bikes) en tercera posició.

Diaz, Sellés i Moll

Dels valencians, el resultat més destacat en categoria elit va ser per a Iván Diaz (Cult Bikes Mondraker) que va acabar el que fa 6 amb un temps de 01:40:09 a uns 5 minuts del guanyador.

També resenyar el resultat de Víctor Sellés (Vilajoiosa) el jove biker ja competint en categoria elit acabava el que fa 17 i mostrava la seua satisfacció en xarxes socials. «Molt content en la prova de Chelva (UCI C1). Molt de gall en el corral, no només espanyols, i acabant el que fa 17. La clau ha estat disfritar del circuit que ens havien preparat».

Dins del top 20 també acabava Saoro Moll Mut (Xabia’s Bike-Visauto), molt satisfet per tornar a competir en una prova de nivell internacional, però amb sabor agredolç perquè el seu germà Ade Moll va caure quan anava entre els 10 primers i hagué d’abandonar la prova a Chelva.

Lloret, Margalejo, Chapa i Alonso

En elit femenina, la victòria va ser per a Lena Gerault (Chamber), amb Elena Lloret (Cultbikes-Specialized) la que fa 8 amb un temps de 01:29:55, amb Alicia Margalejo (Xabia’s Bike-Visauto) la que fa 12, Amparo Chapa (La Vilajoiosa) la que fa 13, Arantxa Luis Alonso (Bicistore Valencia) la que fa 14.

Dani Cepa, en Master 40

A més, cal resenyar el bon resultat de Dani Cepa (Xabia’s Bike-Visauto) que en categoria Master 40 va acabar el 4 després de rodar tota la prova en posicions de pòdium. També acabà dins del top 5 Alejo Moya (Cult Bikes Specialized), i Jordi Reñe (Big Bikes Carlet) va fer el que fa 6.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una caiguda inoportuna | SLA - […] Valencians als Internacionals de Chelva […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »