Rescat a Albatera

Els bombers d’Alacant atenen un excursionista que va patir un síncope

El Grup de Rescat dels bombers d’Alacant hagué d’intenvindre este dilluns 6 de març per atendre un excursionista que va patir un síncope quan estava fent senderisme a la Sierra d’Albatera, a la provincia d’Alacant.

Després de rebre la telefonada, fins a la zona os es trobava el senderista es va desplaçar una unitat del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant que estabilitzaren a l’excursionista i preocediren a evacuar-ho en helicòpter a una únitat de Soporte Vital Bàsico perquè fora atés.


Foto: 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat múltiple per sorpresa | SLA - […] Rescat a Albatera […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Rescat a Albatera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »