Rescat múltiple per sorpresa

Els servicis d’urgències anaven a atendre un ciclista caigut a un barranc de Confrides i acaben traent a 3

Foto: Cycling Locations

Un 3 x 1 en tota regla. 3 ciclistes van ser rescatats este dimarts 7 de març a la localitat alacantina de Confrides en patir diverses caigudes quan estaven transitat per la CV-70.

1 ferit

La curiositat de l’actuació està en què inicialment només s’havia donat avís de la caiguda d’un primer ciclista en el km 23 de la CV-70. Ha estat per sorpresa, quan l’ambulància arribava al lloc dels fets, quan s’ha trobat en què al mateix punt hi havia altres dos ciclistes.

I de sobte dos més…

Després de demanar ajuda perquè s’arrimara una unitat de SPV (Soporte Vital Básico) s’ha procedit a atendre als ciclistes. El primer d’ells, un home de 47 anys, patia diverses contusions que han fet que fora traslladat per un helicòpter medicalitzat a l’Hospital General d’Alacant.

Els altres dos ciclistes, de 42 i 32 anys, han estat traslladar a l’Hospital Marina Baixa de Vilajoiosa per fractura del braç dreta i politraumatiste, respectivament, segons informació del CICU (Centre de Informació i Coordiació d’Urgències) que ha arreplegat l’Agència EFE.

Una zona transitada

El port de Confrides és una coneguda zona per als amants del cicloturisme, amb bon asfalt, bona senyalització i pendents no excessivament pronunciades, però alguna revolta amb en què hi ha que anar amb cura en les baixades.

Amb els seus 10,7 km de llarg i 4,3 % de pendents mitjana, és una de les àrees més transitades pels practicants del ciclisme de carretera de la provincia d’Alacant, en la CV-70 carretera que unix Alcoi i Benidorm. També molt transitada pels turistes extrangers que venen a fer bicicleta a la província d’Alacant.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat espectacular a Peníscola | SLA - […] Rescat múltiple per sorpresa […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Rescat múltiple per sorpresa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »