Una caiguda inoportuna

El biker alacantí Ade Moll es lesiona en patir una espectacular caiguda als Internacionals de Chelva, inici de l’Open BTT d’Espanya

«Era el dia de fer un carreró, anava per a fer top 10 en una prova de molt de nivell, però així són les curses…». Paraules de lamentació per al biker de La Sagra Ade Moll (Xabia’s Bike-Visauto) que passat diumenge va patir una forta caiguda quan estava disputant els Internacionals de Chelva, prova UCI que obria l’Open d’Espanya de BTT.

Ràbia i impotència

«Dóna molta ràbia perquè havia preparat esta cursa molt bé i era l’oportunitat de demostrar el nivell que tenim» ens conta Ade. «Pense que haguera pogut lluitar per la 7ª-10ª plaça a una cursa amb gran nivell, públic i repercusió mediática, però…» es lamenta Ade Moll, un dels bikers més destacats de la Comunitat Valenciana.

La caiguda

El perill que té anar sempre amb màxim en la bicicleta per recorreguts tècnics com els que havien preparat des del Chelva Bike Racing. «Anava el que fa 10 i a un peralte del final del starloop s’hem va tancar la direcció i vaig eixir per dalt pegant un fort colp al muscle. Vaig seguir però impossible seguir pel dolor i els marejos» explica Ade Moll.

«Dóna molta ràbia perquè havia preparat esta cursa molt bé i era l’oportunitat de demostrar el nivell que tenim. Pense que haguera pogut lluitar per la 7ª-10ª plaça a una cursa amb gran nivell, públic i repercusió mediática, però…»

«Anava el que fa 10 i a un peralte del final del starloop s’hem va tancar la direcció i vaig eixir per dalt pegant un fort colp al muscle. Vaig seguir però impossible seguir pel dolor i els marejos»

La lesió

Una caiguda espectacular que afortunadament no té conseqüències molt greus. «El resultat es fractura de l’extrem distal de la clavícula dreta, no cal operar, perquè de totes les fractures de la zona és la de millor pronòstic. Però ara em toca anar a la llotja…».

Tornar en…

Li tocarà estar ara unes quantes setmanes de baixa, i anar agafant poc a poc la bicicleta. «Si no hi ha contratemps, espere reparèixer a finals d’abril». Això implica que es perdrà la prova de l’Open BTT de la Comunitat Valenciana a Navalón. «Aniré, però a mirar només».

EXPERIENCIA I…

Ade Moll és un dels bikers més destacats de la Comunitat Valenciana. Als seus 31 anys ha sigut 3 voltes campió de l’Open BTT de la Comunitat Valenciana (2011, 2012 i 2015) i huit vegades subcampió autonòmic de de BTT-XCO.

És un dels habituals dels pòdiums a les nostres proves, i dels llocs de privilegi en les cites nacionals, arribant també a competir en proves de la Copa del Món.

MOLL and MOLL

Amb el seu germà Saoro fa una de les parelles més conegudes de la BTT a la Comunitat Valenciana. Curiosament Saoro si va poder acabar els Internacionals de Chelva, dins del top 20, llevant-se també l’espina d’una caiguda que va patir al 2013 que li va oblidar a passar pel quiròfan. La seua experiència li servirà per aconsellar al seu germà.

Valencians als Internacionals de Chelva


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una caiguda inoportuna […]
  2. Cinc proves de BTT | SLA - […] A Navalón obriran la caixa dels trons els master, fèmines i cadets a les 9.00h sobre el circuit de…
  3. Una tornada amb ràbia | Sense Límits Aventura - […] Una caiguda inoportuna […]
  4. Escalada Sense Límits | Sense Límits Aventura - […] Una caiguda inoportuna […]
  5. | Sense Límits Aventura - […] Una caiguda inoportuna […]
  6. Els reis de la BTT | Sense Límits Aventura - […] Una caiguda inoportuna […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »