Doble cita de Duatlons

Almassora i Novelda, cites destacades del cap de setmana després que es suspenguera el de Guadassuar, per Rafa Mora

El cap de setmana es presenta amb dues cites en les províncies de Castelló i Alacant. Per una part, Almassora acull la prova final que tancarà el Circuit de Castelló, i ho farà amb molta emoció perquè està tot per decidir. Per l’altra, Novelda presenta el seu duatló per la vesprada, perquè al matí serà el torn del duatló escolar. Són les dos cites destacades del cap de setmana de Duatló després de la suspensió del Duatló previst a Guadassuar també per a este dissabte

Almassora tanca el Circuit de Castelló

Després de quatre proves, arriba la cinquena i última del Circuit de Duatlons de Castelló. Una cita que ha comptat amb una alta acceptació i que té a l’sprint d’Almassora l’última del calendari. Serà dissabte, en horari de vesprada (a las 16.00h, l’eixida).

El títol en joc

El títol per equips està en joc: Trivila domina amb 378 punts, seguit pel Club Almenara Triatló, amb 334, i el Calderona Triatló, amb 320.

Entre ells estarà la solució, igual que a nivell individual, on lluiten pel títol Celestino Fernández (Cidade de Lugo Fluvial), que és el líder, Víctor Martínez i Ernesto Arlandes (els dos de Duurs Michavila Castelló). En dones, Alba Cuadrado (Almenara Triatló) defensarà el seu lideratge contra Puri Medina (Trilavall) i Tania Martínez (Trivila).

A Alacant, el Duatló de Novelda

Dissabte a Alacant també hi ha duatló. Serà a Novelda en el Duatló Boyer Triatlón, que tot i que començarà a les 16.00h, tindrà al matí la jornada del duatló escolar per als més menuts que s’estan iniciant en aquest esport. Aquesta forma part de la XXXIVcita dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

El Duatló Boyer de Novelda es disputarà des del carrer Cura González i constarà d’un circuit inicial de carrera a peu amb dues voltes per completar 5km, després quatre voltes a un circuit de ciclisme que sumarà 20km, i una última volta a peu de 2,5km per tancar la carrera.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »