La carrera més ràpida

Dissabte arriba a la Vall d’Uixó el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical

«Eixe sabor de sang a la gola que et queda en acabar…» Una descripció perfecta del que és l’esforç màxim a una carrera vertical com la que viurem este dissabte 11 de març a la Vall d’Uixó on la pujada a Sants de la Pedra serà el jutge del Campionat Autonòmic de Carrera Vertical FEMECV.

Seran 3,5 km explosius, amb eixida en les pistes d’atletisme de la Vall i final en el cim de Sants de la Pedra, que amb els seus 550 metres serà el punt de referència per als corredors que dissabte a la vesprada aspiren al segon títol autonòmic FEMECV en joc una vegada resolt el Campionat de Lliga CxM FEMECV.

La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva


Sellés, Cardona, Pascual, Alario…

En categoria masculina hi ha molts noms que aspiren al títol: començant per Emili Sellés (Marathon Crevillent) que defensa el títol aconseguit l’any passat a Borriol, seguint amb Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) dominador de l’especialitat durant molts anys.

A la Vall també hi haurà altres corredors que tenen un idili amb estes proves especialment explossives com ara Carlos Pascual (Corremón Trail) o Olegario Alario (La Llebre Alpesa), sense oblidar homes, també ràpids, com ara Juan Martínez o Javi Soriano del Like Sport Lurbel.

Sofia García vs Beltrán and Beltrán

En dones la principal favorita és l’autora de la frase, Sofia García Bardoll, que enguany arriba amb l’objectiu de dur-se la victòria i millorar el subcampionat de l’any passat a Borriol. «Arribe bé i amb ganes» ens conta la corredora de Castelló que als últims anys ha anat combinant proves internacionals de distància marató, amb les proves de carrera vertical.

Sofía haurà de vigilar les dos joves que l’any passat donaren la sorpresa l’any passat a l’Autonòmic a Borriol Maria Beltrán (La Llebre Alpesa) i Lluna Beltrán (Cor i Muntanya Puçol) a més de la veterana Silvia Alos (Aper Alcoi) i la també  jove Laia Font (Amics de la Volta al Terme). 

http://senselimitsaventura.com/2016/03/15/dones-en-vertical/

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al Campionat Autonòmic de Carrera Vertical FEMECV estan obertes fins dijous 9 de març a les 23:59 a la plataforma de www.mychip.es. Una experiència ben única!!

EIXIDES des de les 17:00 h

Com ja es tradicional el format de competició és en modalitat contrarellotge. Les eixides es donaran a partir de les 17:00 h de la vesprada a les pistes d’Atletisme de la Vall d’Uixó.

I pocs minuts després coneixerem els nous campions autonòmics que rebran els seus premis cap a les 19:30 h en una cita que està organitzada per la FEMECV i el Centre Excursionista de la Val d’Uixó

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Bon dia. Aquesta carrera no pujava a Pipa? Als Sants de la Pedra va pujar en 2015, crec

    Escriu una resposta
    • Hola, en un principi pujava a Pipa, i així estava indicat en el diptic oficial que feren de la prova, però després ho canviaren i ha sigut finalment al Sants de la Pedra com al 2015.

      Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »