Rescat espectacular a Peníscola

Els Bombers de Castelló rescaten un senderista que ha caigut a una cala de la Serra d’Irta

Espectacular rescat marítim a la costa de Castelló. Els Bombers de Castelló han actuat este dijous 9 de març a una cala de Peníscola on ha caigut un senderista que estava transitat per un penyasegat a la Serra d’Irta.

La Serra d’Irta en BTT


El senderista ha caigut a una cala de Peníscola de dificil accés. Els bombers del Parc del Baix Maestrat de Castelló han pogut accedir per via terrestre per poder atendre l’home de 41 anys..

Una vegada han pogut comprovar que estava conscient han optat per traure’l mitjançant una embarcació marítima. L’home patia un politraumatiste després de caure diversos metres pel penyasegat, i ha estat traslladat a l’Hospital de Vinarós, segons informa el Periódico Mediterráneo.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »