Javalambre haurà d’esperar

La boira obliga a suspendre la IX Perimetral Javalambre que tindrà lloc més endavant 

Hi haurà que esperar per a poder dominar Javalambre. La meteorologia va jugar una mala passada este diumenge i la persistent borra va obligar a suspender la IX Perimetral Javalambre, en les seues 3 distancias: el Perimetrón 40 km 3700+, la Perimetral  24,5 km 2100+ i la Mini Perimetral 17,5 km 1300+.

Cap de les tres proves va poder eixir per culpa de la densa boira que a primera hora del matí invaïa tota l’estació d’esquí d’Aramon Javalambre, com queda de manifest a la foto que penjava en twitter Jaime González de www.espiquer.com.

Per responsabilitat

En un exercici de responsabilitat i vetlant per la seguretat dels 500 corredors des de l’organització es va perdre la decissió, sent conscients de les contrarietats que això comportava en els corredors i de les complicacions i la despesa extra que suposa que als organitzadors.

«Hem pensat en què la seguretat era el més important i clavar 500 corredors per Javalambre en les condicions de visibilitat que hi havia era un risc que no haviem d’assumir» explicaven des de Corremón a les seues xarxes socials.

La seguretat estava per damunt de qualsevol paràmetre, en una prova que de per si ja és prou dura i salvatge, i que amb la boira no podia garantir que els corredors pogueren seguir la senyalització del recorregut sense perdres i que es poguera atendre qualsevol possible incidència.

Nova data

La idea inicial es poder fer la prova en una altra data que es tractarà que siga el més prompte possible, i es comunicarà a tots aquells que estaven inscrits a la data inicial.

Tots aquells que tenien tramitada la inscripció podran participar en la prova, i aquells que per qualsevol circunstància no puguen assistir se’ls tornaran els diners de la inscripció, segons ha comunicat Corremón.

Noves inscripcions

Amb la nova data s’obro també una nova oportunitat perquè es puguen inscriure nous corredors i poder disfrutar de la IX Perimetral de Javalambre.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Javalambre haurà d’esperar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »