L’accent valencià als Nacionals de Duatló per Equips

Davinia Albinyana, Javi Lluch i Romaric Forqués pugen al pòdium dels Campionats d’Espanya de Duatló per equips a Boiro, amb el TriPuçol guanyant en categoria escolar

Accent valencià als Campionats d’Espanya de Duatló per Equips i Relleus que passat cap de setmana tingueren lloc a Boiro (A Corunya) en la seua doble modalitat per equips, tant contra el crono como en la modalitat per relleus.

Lluch i Albinyana

La cita, amb la presència de bona part dels millor equips de la península va acabar amb la doble victòria en categoria elit de l’equip balear Ferrer Hotel M3T en categoria masculina i femenina, amb el Cidade de Lugo Fluvial en segona posició masculina, amb la participació del valencià Javi Lluch, i el Diablillos Rivas de Madrid tercer en dones amb la presència de Davinia Albinyana entre les seues rellevistes.

Destacada va ser l’actuació de Javi Lluch que al seu relleu va arribar a col.locar al seu equip en primera posició, però hagueren d’acabar cedint davant l’impuls del Ferrer Hotel M3T per acabar en segona plaça.

Equips valencians

Del equips valencians en categoria elit el Huracan Cultbikes va acabar el que fa 9, amb el Tragaleguas de Manises el 27, el CEA Bètera el 34 i el Tridimonis del Puig el 50 en categoria masculina i en femenina el CEA Bètera el que fa 22 i el Tragaleguas el 23, amb el Tridimonis el 32 i el Huracan Cultbikes el 35.

I Forques

A la modalitat de Crono per Equips el Cidade de Lugo Fluvial de Javi Lluch va repetir pòdium, esta volta amb la presència del també jove valencià Romaric Forqués integrant l’equip galleg.

Les millors actuacions des equips valencians van ser per al Huracan Cultbikes A el que fa 16 en homes, i el Tridimonis el 30 en categoria femenina.

Tripuçol, doblet escolar

L’accent valència es va multiplicar en la modalitat Contrarellotge per Equips, en especial a la categoria escolar, on el Tripuçol va aconseguir la victòria tant en categoria masculina com en categoria femenina. «Estem molt orgullosos dels nostres xavals» explicaven des del Tripuçol al seu Facebook.

«Difícil és pujar al pòdium a un campionat d’este nivell, però a més si ho fan en categoria masculina i femenina és per a morir-se. I si ho fan dos anys consecutius? S’esgoten els qualificatius».

Els xicons aconseguiren la victòria en la jornada de dissabte, amb un temps de 00:28:47, amb el Huracan Cultbikes A  el que fa 9, el CEA Bètera el 28 i el Huracan Cultbikes B el 42. En xicones, victòria també per al Tripuçol amb un temps de 00:33:48, amb el Bètera en tercera posició i Huracan Cultbikes el que fa 20.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] L’accent valencià als Nacionals de Duatló per Equips […]
  2. Lluch, bronce nacional | Sense Límits Aventura - […] L’accent valencià als Nacionals de Duatló per Equips […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »