El duatló espanyol, a la Vall d’Uixó

La Vall d’Uixó acollirà els pròxims 1 i 2 d’abril el Campionat d’Espanya de duatló

La Vall d’Uixó acollirà els pròxims 1 i 2 d’abril el Campionat d’Espanya de duatló. Serà una cita important per a la localitat castellonenca perquè comptarà amb més de 1.500 participants entre totes les categories i perquè, a més, serà la primera vegada que es dispute un campionat d’aquest nivell a la Comunitat Valenciana. Una prova, sense cap dubte, molt esperada pel Club Trilavall perquè està preparada amb molt detall.

1500 participants

La previsió és arribar als 1.500 esportistes, i entre ells comptaran amb noms destacats del panorama duatleta valencià però també nacional.

Estaran Emilio Martín, subcampió del món, José Almagro o el valencià de Gandia Jesús Gomar, Ramón Ejeda, Celestino Fernández, Sara Pérez Sala, Ana Mariblanca, Davinia Albiñana, Claudia Luna, Sonia Bejarano, Melina Alonso o Míriam Muñoz.

Serà qüestió d’estar molt atents a la participació, perquè pot ser de les històriques. Per això, el Trilavall ha organitzat uns circuits adaptats a cada categoria i edats.

Estaran els cadets, els júniors, els grups d’edat que faran l’sprint o el duatló de distància curta, i també els paralímpics, dels quals de moment n’hi ha una quinzena apuntats, entre ells, Jairo Ruiz (plata a Rio 2016), el veterà José Vicente Arzo, que a més és de la Vall d’Uixó i suma una medalla olímpica als Jocs de Pequín, i el jove de Serra Héctor Català, que corre en tàndem, i és vigent campió d’Europa de Triatló, a més d’haber rebut recentment el reconeiximent als II Premis Sense Límits Aventura.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al Campionat d’Espanya de Duatló a la Vall d’Uixó de pròxim 1 i 2 d’abril estan obertes fins el pròxim 19 de març. Consulta tota la informació a www.trilavall.com. No ho deixes passar. És una oportunitat històrica!!

Inscripcions obertes fins el 19

Les inscripcions (www.trilavall.com) estan obertes encara i es tancaran el pròxim 19 de març.

La cita és ineludible per a qualsevol duatleta que pense en competir en proves importants. Aquesta és una d’elles. Ara n’hi han més de 1.100 inscrits, i la previsió parla de superar o estar ben prop dels 1.500 finalment.

No és, per tant, cap broma. És una competició de prestigi que agafa el relleu de la disputada l’any passat a Cerdanyola, amb uns 1.600 duatletes de tota Espanya.

Cap de setmana intens

El divendres previ a la competició hi haurà una xerrada tècnica, a més de la recollida de dorsals, que també es podrà fer dissabte. Les carreres començaran el dissabte al matí amb el paratriatló i les proves cadets, i ja de vesprada les de grup d’edats, que estaran dividides en la distància sprint i la distància curta, que en aquest cas serà l’olímpica amb les distàncies 10,4+44+5,2.

Serà diumenge el moment de veure l’elit. Abans, els júniors obriran boca com a aperitiu, per disfrutar després dels noms més destacats dels campionats.

ACTIVITATS PER A TOTS

A més dels esportistes que participaran, des de l’organització es preveu una alta assistència d’acompanyants, de la qual cosa es beneficiarà no només la Vall d’Uixó, sinó gran part de la província.

Hi haurà descomptes per als corredors en les Coves de Sant Josep, que és el riu soterrat més llarg d’Europa. A més, s’organitzaran diferents activitats: fira del corredor, amb visita a l’envelat de l’associació #Resistireis, que lluita contra el càncer infantil, zona de foodtrucks amb diversos menjars, música i jocs per als més xicotets.

FINAL DE FESTA

A més, els participants en les curses de grups d’edat tindran un bon final de festa dissabte a la nit, amb concerts i activitats per fer més rodó tot el cap de setmana de la mà del Trilavall.

La carrera està organitzada pel mateix Trilavall, però compta a més amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, la Federació Española de Triatlón i la Federació de la Comunitat Valenciana.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] El duatló espanyol, a la Vall d’Uixó […]
  2. La Vall i el Campionat d’Espanya de duatló | SLA - […] El duatló espanyol, a la Vall d’Uixó […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »