Un viatge transformador

Un vídeo per a conéixer millor el projecte Runners for Ethiopia, premi Sense Límits Aventura 2017

Un viatge transformador… en cos i ànima. Recta final per als preparatius del viatge Runners for Ethiopia 2017 que este mes de juny i juliol viurà una nova edició.

Corredors i fisios marxaran de nou cap a Etiopia per a disfrutar d’una experiència única i aportar la seua solidaritat a la mateixa vegada, per ajudar els joves corredors d’este pais Africà i formar els seus fisios i metges.

Per conéixer millor el projecte vos deixem el vídeo que ens prepararen a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura on el projecte Runners for Ethiopia va aconseguir el premi al Repte Col.lectiu d’Aventura més destacat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un viatge transformador […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »