I de primeres… pòdium

Tercera plaça d’Eva Bernat a la primera prova de la Copa d’Espanya CxM FEDME a Granada amb Luna i Soriano al top 6

Victória de Laia Mateu en categoria cadet, amb José Carlos Díaz pòdium en categoria junior

Directa a pel pòdium. La valenciana Eva Bernat ha sumat el seu primer pòdium en l’estrena de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya en línia FEDME que ha tingut lloc este dissabte 18 de març a Atarfe (Granada) amb la X Carrera per Muntanya Sierra de Elvira. Bernat, ha liderat l’actuació d’una selecció valenciana FEMECV que ha colocat també a dos homes entre els 6 primers en categoria absoluta.

«Molt contenta per com han anat les coses» indica Eva Bernat (Like Sport Lurbel) a Sense Límits Aventura, que ha començat amb pòdium, una Copa d’Espanya on l’ny passat ja va aconseguir un pòdium global.

Una mala costumbre… muy sana


30 km 2000+ exigents

Bernat ha estat la tercera a una prova de 30 km 2000+ que tenia una gran exigència pel nivell de participants i pel recorregut.  

«Fins el km 16 era una prova molt corredora, però a partir d’ahi començava la part més dura» explica Bernat. «Hi havia pujadetes prou dures amb baixades molt tècniques i que esbaraven, especialment la últim pujada per un tallados que s’ha fet molt dura, també per la calor».

A la fi tot i el cansament la corredora de Cheste ha acabat en tercera posició amb un temps total de 03:33:25, a només 3 segons de Beatriz Real (Cuenca Dolomia), segona classificada per darrere de la guanyadora de la prova Sheila Avilés (Buff Pro Team).

La també valenciana Ana Tauste (Like Sport Lurbel) ha acabat la que fa 11 amb un temps de 03:52:17.

Luna i Soriano al top 6

La bona actuació de la selecció valenciana també ha quedat plasmada en la categoria masculina absoluta on José Antonio Luna i Miguel Angel Soriano (Marathon Crevillent) han acaba dins del top 6.

Els corredors de Castalla i de Villena han comletat una gran prova i pràcticament han arribat junts a meta, separats apenes per uns segons: 03:00:11 de Luna per 03:00:19 de Soriano, que només s’ha vist superats a la classificació per Juan Javier Jiménez (Etho Sport), Mario Olmedo (Buff Pro Team) i Pepe Muñoz (Tierra Trágame) que han completat el pòdium amb Abdelfatah Dalah en quarta posició.

El jove David Francés no ha pogut completar la prova i s’ha retirat abans d’arribar a meta.

Gran actuació dels joves

En les catégories inferiors han arribat també una gran actuació dels nostres joves corredors, en especial de la cadet Laia Mateu (CIM Penyagolosa) que ha aconseguit la victòria en la seua categoria cadet. També en cadets, Elías Abad (Marathon Crevillent) ha acabat el 5, amb Rubén Campos (Corremón Trail) el que fa 14.

També ha pujat al pòdium el jove José Carlos Díaz (Corremón Trail). El corredor de Gilet ha acabat el tercer en la categoria junior, amb Ricardo Cherta (Corremón Trail) el que fa 5 i Josep Gómez Madrigal (BCS Trail d’Uixó) el que fa 6. També en cinquena posició junior ha acabat la corredora Laia Font (Amics de la Volta Terme).

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] I de primeres… pòdium […]
  2. Els valencians de la MABO | SLA - […] I de primeres… pòdium […]
  3. Líders valencianes de la Copa | SLA - […] I de primeres… pòdium […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »