A les portes del Mundial

Laia Cañes i Cristóbal Adell acaben en sisena plaça al Campionat d’Espanya de Trail RFEA

Victòria masculina per selecciona autonòmiques 

A un pas de la classificació directa per al Mundial de Trail. Així es quedaren alguns dels nostres corredors que passat cap de setmana estigueren participant al III Campionat d’Espanya de Trail que va tindre lloc a Vilaflor de Chasna (Tenerife), prova organitzada per la RFEA, i on l’equip masculí de la Comunitat Valenciana va aconseguir la victòria per seleccions. 

La prova de 42,7 km 2487+, a més de donar el títol nacional de la RFEA (Federació d’Atletisme) que va ser per a Miguel Caballero i Gemma Arenas, atorgava també la classificació directa per al Mundial de Trail ITRA que tindrà lloc pròxim mes de juny a Itàlia.

Cañes, la que fa 6

I ahí és on dos dels nostres corredors es quedaren a les portes després de tindre una gran actuació: Laia Cañes (Team HG-AML Sport) i Cristóbal Adell que acabaren en sisena plaça respectivament en categoria femenina i masculina, molt a prop del top 5 que haguera pogut donar plaça a la selecció.

«Encara queden opcions» reconeix Laia Cañes. «Queda una plaça que és la que es decidirà per criteri tècnic del seleccionador i a tot i que estarà molt disputada no baixarem els braços» indica la de Castelló, que ja sap el que és formar part de la selecció espanyola a un Mundial de Trail.

De Castelló al Mundial de Trail


Raquel i Melissa

L’any passat Laia va entrar a últim hora en companyia de Raquel Martínez per les baixes de dos de les integrants.

Enguany podria donar-se de nou el cas i Laia està molt ben posicionada després d’haber acaba sirena amb un temps de 04:39:41. També Raquel Martínez que va fer la que fa 7 amb 04:56:57 i i Melissa Galí (Guadassuar Maskokotas) que va acabar la que fa 8 amb un temps de 05:14:28.

Adell, el que fa 6, però…

En homes la situació de Cristóbal Adell és similar a la de Cañes, però diferent. El d’Albocàsser va acabar també en la sisena plaça amb un temps de 03:39:53, molt a prop del quint (Pedro José Hernández) i fins i tot del quart (Efrén Segundo).

Però en este cas el seu únic objectiu era disfrutar de la prova i no estarà pendent d’una possible cridada de la selecció espanyola. Coincidències de la vida, el mateix dia de juny que tindrà lloc el Mundial de Trail a la Toscana té un altre compromís personal ineludible.

La carrera más especial de Adell


VICTORIA MASCULINA PER EQUIPS

Altra de les notes destacades de l’actuació dels nostres corredors al Campionat d’Espanya de Trail RFEA va ser la victòria que en categoria masculina va aconseguir la selecció valenciana, que va aconseguir clasificar 4 dels nostres corredors entre els 17 primers.

A més de la sisena plaça de Cristóbal Adell, , cal destacar el bon paper també de Miguel Angel Sánchez Cebrián (El Conchel Racing Team) que va acabar el que fa 8 amb un temps de 03:50:14, Juanan Ruiz el que fa 16 amb un temps de 04:05:28 i Bartolomé Inglés (CA Inca) el que fa 17 amb un temps de 04:05:43.

Una bona representació de corredors de la Comunitat Valenciana a un Campionat Nacional de Trail RFEA que va comptar amb 54 participants.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] A les portes del Mundial […]
  2. La setmana més dolça de Laia | SLA - […] “Imaginava que podia tindre alguna possibilitat si feia una bona MiM, però la plaça que quedava era per decisió…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »