De la Torre i Ferrio, campions autonòmics

El Campionat Autonòmic de duatló disputat a Banyeres de Mariola congrega uns 90 participants

Els podis autonòmics, a Banyeres.

El Campionat Autonòmic de duatló es va celebrar el passat cap de setmana a Banyeres de Mariola. Cristina de la Torre (Elenko) en dones i Jorge Ferrio (Independent) en homes es van proclamar campions de la Comunitat Valenciana en una prova en la qual es van imposar els foranis David Sánchez (Kafewake) i Maria Remedios Carrasco (Absolut Sport).

Sánchez i Carrasco van dominar les carreres i es van imposar en el Banyeres 55.5 amb uns cronos de 1h45’18” i 2h11’13”, respectivament.

De la Torre, imperial en bici

Per part valenciana, en categoria femenina De la Torre (2h19’22”) es va imposar amb més de tres minuts respecte a la segona classificada, Marta Lluch (Laboratorio Sys), i més de sis sobre la tercera, Maria Carmen Mollà (Triatló Ontinyent).

De la Torre va ser la dominadora del sector ciclista en la classificació de l’Autonòmic, la qual cosa li va permetre guanyar molt d’avantatge (quasi sis minuts a Lluch) i així imposar-se en la línia de meta després d’un circuit retallat en distància per amb molta duresa.

Tancada lluita entre Ferrio i Fernández

En homes, en el Banyeres 55.5 va guanyar Sánchez de carrer, però en la lluita pel Campionat Autonòmic la victòria es va vendre molt cara sobretot entre Jorge Ferrio (Independent) i Celestino Fernández (Ciudade de Lugo Fluvial).

El triomf va ser per al primer d’ells amb 1.50.17, i a només 33 segons va arribar Fernández. Tercer, a 1’01” del millor valencià, va arribar el tercer en el podi autonòmic, José Manuel Cuadros (Trivila).

Per equips, A300W Elche TCP

La classificació per equips va acabar en mans de l’A300W Elche TCP, amb un temps total dels seus corredors de 5h57’18”, mentre que en el podi els va acompanyar en segona posició el Trivila (6h00’58”), i en la tercera l’Elenko (6h01’58”).

Grups d’edat femenins

Pel que fa als grups d’edat, en dones de 25-29 anys es va imposar Paula Cháfer (Ontinyent); en 30-34 De la Torre; en 35-39 Lluch; i en 40-44 Carrasco.

Grupd d’edat masculins

En homes, Alberto del Amo (no federat) va guanyar en 20-24 anys; Gregorio Díaz (Grego Racing Team) en 25-29; Sánchez en 30-34; Jordi Gil (Carcaixent) en 35-39; Ferrio en 40-44; Cuadros en 50-54; Bernardo Jareño (Triatló CA la Valldigna) en 55-59; i Pascual García (Trivila) en 60-64.

A la cita de Banyeres de Mariola van acabar 87 duatletes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »