Dos duatlons abans dels triatlons

A una setmana per a que comence el contacte amb la mar, el protagonisme és per a Alaquàs i Orihuela

Mentre s’espera l’arribada dels primers triatlons i el contacte amb la mar al mes d’abril, els duatlons continuen sent els protagonistes. El pròxim cap de setmana hi ha tres cites: Alaquàs amb la Lliga de Clubs, la primera edició del Trinoulas de Nules i l’sprint de la Matanza d’Oriola.

Lliga de Clubs a Alaquàs

La Lliga de Clubs Caixa Popular de la Comunitat Valenciana arriba a Alaquàs amb una acceptació màxima. Una vegada tancades les inscripcions de la tercera edició d’aquest duatló sprint, encara es van obrir unes 20 places més, per arribar als 620 inscrits. També se celebra el Duatló de la Dona amb distància supersprint (2,5-7-1,15).

La cita serà diumenge 26 de març a partir de les 9.00h i amb diferents eixides donat que hi ha una alta participació. A les 9 en punt, la categoria masculina de la Lliga de Clubs amb els primers equips de la classificació provisional. A les 9.03h, la resta de clubs juntament amb els no federats. A les 9.05h serà el torn per a la categoria femenina.

Els dorsals es podran recollir el mateix diumenge però també dissabte, de 17.00h a 20.00h en el Parc de la Sequieta d’Alaquàs.

‘La Matanza’ d’Oriola

La Parroquia de la Matanza acull un nou duatló després del Campionat d’Espanya de mitja distància celebrat a principis del mes de març. La nova cita serà el diumenge 26 a partir de les 10.00 amb el XIV duatló Ciudad de Orihuela, Memorial Carmen y Joaquín i puntuable per a la Copa Federació de la Comunitat Valenciana i per al Circuit Regional de Múrcia.

Es tracta novament d’una cursa sprint amb 18 euros de cost per als federats i 30 per als no federats. Els organitzadores del Tragamillas esperen un màxim de 250 duatletes de totes les categories.

El debut del Trinoulas (*suspesa)

El dissabte 25 de vesprada (16.30h) comença el Trinoulas, amb la seua primera edició. S’espera superar al centenar de participants en el seu debut en el calendari amb una distància sprint (5-20-2,5) adaptada a tots els nivells.

L’organització de la prova corre a càrrec del club Trinoulas i els dorsals es podran recollir el mateix dia de la prova, de 15.00h a 16.15h. La cita inclou totes les categories.

*Prova suspesa segons indica la Federació de Triatló a la seua web

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »