Un llibre per a córrer

Presentat el llibre «Correr por Montaña. Manual práctico» de Marc Banyuls

Per a córrer amb coneiximent. Ara que cada volta més gent es passa a la muntanya i volem fer distàncies més llargues, més desnivell i tot en menys temps… és el moment també de reflexionar al respecte de qué hem de fer per a poder aconseguir els nostres objectius: bé des del punt de vista de la competició, bé des del punt de vista de disfrutar de l’esport en natura.

Nou llibre

Per aquells que volen ensenyar-se a correr per muntanya millor arriba ara un nou llibre de la mà de l’entrenador de Dènia Marc Banyuls amb el titol «Correr por montaña, Manual práctico», que es va presentar este dissabte 25 de març a Dènia al recinte de La Jauja Port (Estació Marítima). 

El llibre, que està editar per Desnivel,  pretén aportar ferramentes per aquells que volen iniciar-se en este esports o aquells que ja ho fan però volen millorar.

Mejorar en las subidas en el Trail


Plan d’entrenament…

Banyuls, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, a més de preparador físic especialitzat en esports de ressistència, proposa al llibre un pla d’entrenament i pautes d’entrenament específics, llargs, creuat… i un pla d’entrenament adaptable a cada nivell.

…i més coses

A més, repassa també aspectes com ara la nutrició, la recuperació, la força, la ressistència física, l’entrenament mental i l’ús del GPS.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »