Sánchez Cebrián guanya el duel de «titans»

Victòria de Miguel Angel Sánchez Cebrián a la VI Perimetral de Benissa, primer campionat Autonòmic de Llarga Distància FEMECV

El pòdium masculí el completen Sebas Sánchez i Pedro Martínez

Mercedes Pila guanya en categoria femenina amb Miryam Talens com a Campiona Autonòmica

Foto:

Una victòria per justicia poética. Qui millor que un dels pioners del Trail valencià per inscriure el seu nom en el primer Campionat Autonòmic de Carrera per Muntanya de Llarga Distància FEMECV.

Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel), ha tornat ha fet valdre el seu potencial, i les seues cames, per a guanyar a la VI Perimetral de Benissa. Fent història. I fent honor al malnom de «El Señor del Trail».

El señor del Trail


Primer Autonòmic

Passen els anys però no pesen les cames per a un Miguel Angel Sánchez Cebrián que superats els 40 manté intacta la il.lusió per córrer per muntanya com ja feia 15 anys enrere, i que es va inscriure a última hora a Benissa després d’haver estat corrent passat cap de setmana el Campionat d’Espanya de Trail RFEA a Tenerife.

A Benissa, Sánchez Cebrián ha estat el més ràpid en completar els 72 km 4130+ en un recorregut un poquet més llarg del que va afrontar en 2015 i on ja va aconseguir la victòria a la Perimetral de Benissa que organitza el Grup Muntanya Margalló i el Club Atletisme Benissa.

Recordant el 2015

I com en aquell 2015, Sánchez Cebrián ha guanyat després de mantindre un duel amb altre dels grans del Trail valencià com és Sebas Sánchez (Team HG-AML Sport), però esta vegada amb l’al.licient afegit de lluitar pel primer títol Autonòmic de Carrera per Muntanya de Llarga Distància FEMECV. 

Duel apassionant

Un duel apassionat el que s’ha viscut a les serres de Bèrnia, Serra d’Oltà, la muntanya llarga, el tossal del moro, el tossal de la creu i el tossal dels serrellars, entre d’altres llocs atractius, fins arribar a la meta fixada a la Placeta de l’Esglèsia Vella de Benissa.

Els primers km han mantés la igualtat i fins i tot Sebas ha passat primer per la meta volant de Bèrnia, poc abans de l’equador de la prova. Però a partir d’ahí a la zona més corredera ha marxat Sánchez Cebrián traent una distància d’entre 4 i 5 minuts.

Quan semblava clara la victòria de Cebrián, Sebas ha fet un arreó final que ha servit per a donar-li una emoció extra a una prova ja de per si emocionant. A la fi, després dels vora 73 km, poc més de minut i mig han separat a Sánchez Cebrián de Sebas Sánchez.

En meta

En meta 07:53:24 de Cebrián per 07:55:09 d’un Sebas Sánchez que tot i no arribar en el seu millor estat físic ha mostrat un gran nivell competitiu, i un Sánchez Cebrián que torna a demostrar que està preparat per afrontar distàncies més llargues de les que fins ara ha completat, com l’any passat guanyant la Spain Ultra Cup M.

“Hi ha Señor del Trail per a molt de temps”

El pòdium masculí l’ha completato altre gran corredor com és Pedro Martínez (Esports Colau) que ha fet un temps de 08:06:12 i li ha tocat cedir davant la força de les dos màquines de Petrer.

En dones… 

En categoria femenina la victòria en la VI Perimetral a Benissa ha estat per a Mercedes Pila (Team HG-AML Sport) que ha fet valdre el seu favoritisme, recorrent els 73 km en un temps de 10:09:52 i posant prou terra de per mig amb les seues perseguidores.

Segona ha acabat en meta Miryam Talens (Marathon Crevillent) que ha baixat també de les 11 hores i ha fet un temps de 10:54:55 duent-se de premi el Campionat Autonòmic de CxM de Llarga Distància després de mantindre un interessant duel amb Belén Agut (CM Atzenet) que finalment ha estat tercera amb 11:09:39 i Encarna Cardona (CA Dianium Tururac) que ha quedat quarta amb 11:16:13

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Pujada més autèntica | SLA - […] Com ara Miguel Angel Sánchez Cebrián i Sebas Sánchez, que este cap de setmana han protagonitzat un intens duel al primer Campionat Autonòmic…
  2. Els valencians de la MABO | SLA - […] Sánchez Cebrián guanya el duel de “titans” […]
  3. La Penyagolosa Trails més esperada | SLA - […] Enguany, ja va demostrar recentment a la Perimetral de Benissa, primer campionat autonòmic de llarga Distàn…. […]
  4. L’autonòmic CxM més igualat | Sense Límits Aventura - […] El de Petrer té l’avantatge de conéixer perfectament la zona per on tindrà lloc la prova. “Es pot córrer,…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »