Doble rescat a Chulilla i a Favara

Dos senderistes de 67 i 70 anys han hagut de ser ateses pels equips de rescat

Foto: 

Doble actuació dels equips de rescat a la província de València que en este diumenge 26 de març han hagut d’actuar per a atendre a dos senderistes a les localitats de Chulilla i Favara.

Caiguda a Chulilla

A Chulilla ha estat una dona de 67 anys la que ha necessitat l’atenció d’un equip del Consorci Provincial de Bombers de València després de patir una caiguda a un terraplen quan estava fent senderisme a la zona de les pintures rupestres que hi ha prop d’esta localitat.

En la caiguda la dona tenia simptomes d’una fisura muscular fet que ha provocat que fora traslladada en helicòpter de la Generalitat Valenciana fins al poliesportiu de Chulilla, des d’on ha estat traslladada a l’Hospital de Lliria segons fonts dels Consorci Provincial de Bombers que arreplega el diari ABC.

I també a Favara

Altre equip del Consorci Provincial de Bombers de València ha hagut d’intervindre este diumenge per atendre a una altra dona senderista, en este cas de 70 anys, que ha patit una caiguda en el terme municipal de Favara. Fins a la zona s’han desplaçat 5 efectius dels Bombers de València i una Unitat de SVB (Soporte Vital Básico) per poder traslladar a la dona.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a Aitana | SLA - […] Doble rescat a Chulilla i a Favara […]
  2. Doble rescat al Montgó i a la Vilavella | SLA - […] Doble rescat a Chulilla i a Favara […]
  3. Rescat a Benicàssim | SLA - […] Doble rescat a Chulilla i a Favara […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »