Dos voltes Ironman

Ruben Rives guanya el Doble Ironman Xabia Non Stop amb 6 finishers en total

452 km Non Stop. Nadant, en bicicleta i corrent. Però sense parar. Eixe era el repte que per a este cap de setmana es plantetjaven una dotxena de valents que afrontaven la primera edició del Doble Ironamn Xàbia, prova de llarga distància que s’estrenava de forma modesta en el calendari però que ha deixat grans històries de superació.

452 km Non Stop

L’objectiu era donar un pas més. I fer-ho tot sense parar. A diferència d’altres proves de distància similar com ara el Ultraman, o el que va ser el DID Spain a Alacant, que es fan en 3 dies, i amb dos nits per enmig per a descansar, ací la dificultat era encara major: Fer-ho tot sense parar: 7,6 km de natació, 360 km de bicicleta de carretera i 84,4 km de carrera a peu.

Ruben Rives

Dotze van ser els esportistes que vullgueren afrontar un repte d’eixa dimensió i preneren l’eixida dissabte a les 07:00 h del matí. Només sis pogueren acabar-ho després de més de 24 hores de competició ininterrompuda, amb apenes minuts per al descans.

El primer d’ells l’ultrafondista d’Onil Rubén Fernández BodiRubén Rives, que ha finalizat els 452 km després de quasi 24 hores d’esforç ininterromput, arribant encara de nit i sent rebut en la discreta meta per la seua família

Poc després entraría en meta Antonio Puchi, ja amb les primeres llums del dia. Hauriem d’esperar algunos hores més perquè amaren arribant la resta de participants. A les 10:16 arribava Jordi Costa i poc abans de les 11:00 ho fueren de forma conjunta Marc Orantes i Sergi Rodríguez, abans que superat el migdia arribara l’últim dels finishers Iván Tejero.

I els que es quedaren…

Pel camí es quedaren altres 6 participants: Paco Berlanga, Óscar Fermoselle, Miguel Ángel García, José Ruiz, Álvaro Manzano i Manuel Luna, qui era, en companyia, d’Andrés Contreras, l’organitzador d’este Doble Ironman Xàbia que tenia també una finalitat solidària ja que va recaptar aliments per al Mini Refugio Animal Neus.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Dos voltes Ironman […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »