Els íbers fan parada a Fontanars

Diumenge arriba el II Trail de Fontanars dels Alforins, segona prova del Circuit Trail dels Íbers

La segona edició del Trail, la segona parada dels Íbers i el segon dia del mes d’abril amb el cartell de complet a les inscricions. Tot quadra a Fontanars dels Alforins on pròxim diumenge 2 d’abril es viurà el II Trail de Fontanars dels Alforins, la segona de les proves del Circuit Trail dels Íbers.

El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions


Ple d’inscripcions

Són tres les modalitats que presenta el II Trail Fontanars dels Alforins, amb la doble distància per a corredors i la marxa senderista, que enguany disfrutaran vora 800 participants.

«Este es el nostre segon any com a organitzadors, la nostra intenció es consolidar-se com a carrera de referencia, ja no com a exigent i dura, pero si en quan a paissatge, organització i fer del Trail un día de festa» explica Raúl Soler.

INSCRIPCIONS

Si vols participar al II Trail de Fontanars dels Alforins encara queden algunes places per a la modalitat Trail 21km 800+ a la plataforma de www.sportmaniacs.com. No ho deixes passar!

Els recorreguts

En la doble distància per als corredors enguany hi ha algunes modificacions. El Trail compta amb un total de 21 km 800+, en un traçat que és el mateix de l’any passat però llevant-li 5 km de la part final. Això si, cal destacar la pujada del Sapo, la més exigent, que tindrà premi per al primer xic i la primera xica que la coronen.

La del Sprintrail també ha patit un xicotet canvi deixant-la amb 12 Km i +400m, conseguint una prova més rápida i no masa exigent.

Treballs de neteja

Amb un terreny en  bones condicions, degut a les generoses plujes i nevades caigudes durant  l’hivern. Fet que també els ha complicat molt als organitzadors degut a la caiguda masiva de pins, obstaculitzant sendes i camins, i els  ha fet treballar de valent per a poder fer transitable el recorregut.

Concurs de fotos

Una de les novetats del II Trail Fontanars dels Alforins és el concurs fotográfic que han preparat des de l’organització. Hi haurà un màxim de 20 participants que hauran de poder barrejar en una mateixa instantànea natura i esport.

Una festa de tots

Com ja feren l’any passat, el Trail convertirà en festa tot el poble que s’ha implicat en esta segona edició per poder oferir tots els servicis en meta necessaris. Enguany, a més, de l’avituallament final amb entrepà calentet i el servici de dutxes, hi haurà també servici de podológia i massatges per als corredors, i entreteniment per a menuts i no tant menuts amb castells unflables, pintacares i globoflexia.

Emoció en la general

La de Fontanars serà la segona parada del Circuit Trail dels Íbers, un circuit a 3 proves que arriba al seu equador.

Després de la primera prova amb el Trail de Moixent, la classificació està encapçalada per Juan Martínez (Like Sport Lurbel) i Cristina García (Trail Moixent).

Els dos estaran participant a Fontanars conscients de la importància de poder sumar una nova victòria que quasi seria definitiva, però sabent també que en un circuit a 3 proves no hi ha marge per a l’errada.

L’última i definitva parada del Circuit Trail dels Íbers serà pròxim 30 d’abril amb el Trail de la Font de la Figuera

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un riu de Trail | SLA - […] Els íbers fan parada a Fontanars […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »