Esport i tradició a Atzeneta

Queral i Cañes, principals favorits a la XVII Pujada a la Nevera d’este dissabte, segona prova de la Lliga Castelló Nord

Tot preparat per a la XVII Pujada a la Nevera, que se celebrarà el pròxim dissabte 1 d’abril i que aconseguirà reunir a prop de 600 corredors, complint amb la tradició que cada primer dissabte d’abril converteix a Atzeneta per unes hores en la capital provincial de les carreres per muntanya

La prova organitzada pel Club de Muntanya At-Zenet juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, és a més la segona prova de la Lliga Castelló Nord, competició patrocinada per la Diputació Provincial de Castelló.

El recorregut

Amb un recorregut de 28 km 1100 + portarà als corredors a transitar pels bells paratges d’aquesta població castellonenca, recorrent unes sendes centenàries que sense la tasca de conservació dels voluntaris del Club, només serien recordades pels més ancians del lloc; per si la preciositat del recorregut no fóra bastant, podem apreciar en tot moment la presència del Pic Penyagolosa que actua com a sentinella de la prova.

Queral…

Quant als favorits de la competició, torna a Atzeneta disposat a aconseguir la seua tercera victòria el corredor del C.M. Vistabella, Remigio Queral, però amb la ment posada en la prova ultra de Penyagolosa Trails ® HG, primer objectiu de la temporada. Davant tindrà com a rivals a Rubén Lucas, Alex Juan, Daniel Colom, Cesar Marín i sempre sense oblidar-nos de dos il·lustres veterans del món del trail provincial com  Juanan Ruiz i Miguel Ángel Duplas.

…i Cañes

En categoria femenina, tot sembla indicar que la victòria de la prova és cosa de dues, d’una banda la corredora del HG-AML Team i actual campiona de Spain Ultra CUP, Laia Cañes i la líder de la Lliga Castelló Nord, la corredora de Sant Joan de Moró, Sonia Mundina.

D’aquesta lluita poden beneficiar-se altres corredores com les veteranes Ioana Petenchi, Rebeca Català o les integrants de l’armada local amb Belén Agut i Eva Bellés al capdavant.

A aquest cartell, s’uniran centenars de corredors populars i senderistes, amb l’únic objectiu de gaudir de la muntanya, de l’esport i d’una magnifica demà, però sempre intentant no perdre aqueix àpex competitiu que atorga el penjar-se un dorsal.

Amb tots aquests ingredients i amb una població que viu bolcada per i per a la seua carrera ho tenen tot disposat perquè no falte cap detall, i poder atendre i rebre els visitants que s’acostaran a la localitat per a gaudir d’aquesta prova que en breu complirà la seua majoria d’edat.

PRIMER DISSABTE D’ABRIL

Atzeneta adoptà com a data el primer dissabte d’abril, i fidel a la seua filosofia sols ha canviat eixe cap de setmana en contades ocasions i sempre perquè ha coincidit amb la setmana de Pasqua.

La il·lusió dels integrants del Club de Muntanya At-Zenet per consolidar i créixer la prova, amb el suport de l’Ajuntament i de la Diputació han fet de la Pujada, siga una de les proves de referència dins del calendari provincial.

La Pujada més autèntica

La Lliga Castelló Nord comença a rodar

El rei de Borriol


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una Pujada entre amics | SLA - […] Esport i tradició a Atzeneta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »