Menú complet de BTT

El cap de setmana bttero comença a Castelló amb la MedXtrem

Amb la MedXtrem movent-se entre Castelló i Morella com a plat fort, el cap de setmana deixa rodar la btt per Llutxent, Castellnovo i Villar del Arzobispo. Cites per a tots els gustos ben repartides per tota la geografia de la Comunitat.

Manen els tres dies de MedXtrem

320km i 8.200m de desnivell en tres dies, començant divendres i acabant diumenge 2 d’abril. És aquest el menú de la Mediterranean Xtrem, la MedXtrem, una prova dividida en tres etapes on la primera ja és un bon tast del que vindrà.

El primer dia, eixida des de Castelló de la Plana per anar pujant fins a Morella. Resultat: 132km i 3.800m de desnivell. El segon dia, ruta amb eixida i meta a Morella de 66km i 2.200m de desnivell. I el tercer, per rematar, 123km entre Morella i Benicàssim, i que tot i paréixer que seran més suaus perquè es torna al nivell de la mar, inclouen 2.600m de desnivell acumulat.

La prova permet dues opcions: o fer el menú complet de tres dies (té la denominació d’XTREMbiker) o només les jornades de dissabte i diumenge (PRObiker). Tot es pot fer en individual o per equips.


Els Gallos a Llutxent

La quarta edició de la Marxa Els Gallos de Llutxent, diumenge, es presenta molt interessant entre uns paratges idíl·lics per a la btt. La comarca de la Vall d’Albaida mai decep quan es tracta de muntanya, i sobre les bicis tot terreny no serà una excepció.

Es completaran 38 quilòmetres de la cita valldalbaidina. Aquesta forma part d’un calendari extens iniciat el passat 12 de març a Villalonga i que es tancarà el 12 de novembre a Calp després de passar, també, per Xaló, Castelló de Rugat, Llíber, Benigànim, Orba i Polop.

Llutxent tindrà una partipació de poc més de 150 esportistes, el que fa d’ella una carrera xicoteta però amb la seua personalitat. L’eixida serà des de l’avinguda del Poliesportiu de la localitat a les 9.00h. Els dorsals es podran recollir de 7.45h a 8.30h.


Castellnovo, primera de l’Alt Palància

Es disputa diumenge la primera edició de la marxa de btt de Castellnovo. També serà la primera prova del calendari del circuit de l’Alt Palància.

 

Seran 43,25 quilòmetres pels termes municipals de la Vall d’Almonacid, Soneja, Segorbe, Geldo i Castellnovo. 1.100 metres de desnivell, pujant a l’accés a Matuta i a l’Alt de Quatre Camins.

A més hi haurà en joc dos pernils: un per al primer home i un altre per a la primera dona que arriben a l’ermita de Sant Antoni, en la pujada del cim de Sant Cristòfol.

Quasi 200 bikers es donaran cita en aquesta carrera que començarà a les 9.00h des de la plaça de la Generalitat Valenciana de la localitat.

La Serrania s’obre a Villar

Deu proves formen part del circuit de la Serrania i la que obri el foc és la de Villar del Arzobispo del diumenge dia 2. La marxa comença a les 9.00 per completar 38km i uns 1.100 metres de desnivell.

Després d’aquesta primera prova, el circuit viatjarà a Gestalgar el pròxim cap de setmana, per encadenar amb les curses de la Yesa, Titaguas, Higueruelas, Sot de Chera, Chera, Tuéjar, Aras de los Olmos i, finalment, Losa del Obispo en l’última cita, ja al mes de novembre.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »