Rescat a Aitana

Una senderista de 70 anys hagué de ser traslladada en helicòpter en patir una caiguda

Actuació dels equips de rescant del Bombers d’Alacant a la Serra d’Aitana este dijous de vesprada per poder atendre una senderista de 70 anys que va patir una caiguda quan estava fent senderisme amb un grup d’amics.

Trasllat en helicòpter

En la caiguda, la dona es va fracturar la munyica i han estat els seus companys de ruta els que han alertat als servicis d’emergència perquè pogueren resoldre la situació.

Fins al punt on es trobaven s’ha desplaçat l’helicòpter del Consorci de Bombers d’Alacant que ha atés a la dona  l’ha traslladada fins el parc de Benidorm, des d’on se li ha traslladat a un centre hospitalari.

Dones senderistes

Es dóna la casualitat que als últims dies han estat diverses les dones senderistes de 70 anys les que han estat ateses pels nostres equips d’emergències. Fa uns dies dos dones hagueren de ser també ateses a Chulilla i a Favara.

Doble rescat a Chulilla i a Favara


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat al Montgó i a la Vilavella | SLA - […] Rescat a Aitana […]
  2. Rescat a Benicàssim | SLA - […] Rescat a Aitana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »